Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ




"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"
 
ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 1 ] - [ 2008.08.20 22:30 ]
 
 
 
Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ" ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΕΝΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ "ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ"
 
Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ" ΤΟΥ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟ" ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
Το κείμενο-μελέτη-ανάλυση το εντοπίσαμε στο http://www.blogspot.com όπου είχε δημοσιευτεί στις 17/11/2006 και εμείς το ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ
 
Η Διεύθυνση του κειμένου όταν το εντοπίσαμε και μέχρι πρότινος ήταν η:
 
 
Υπενθυμίζουμε πως: Πάγια θέση μας είναι ότι ο άνδρας πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία και ισορροπία με την γυναίκα μέσω του έρωτα και της αγάπης, ώστε μέσω της ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ να δημιουργούν Τέκνα, Τέχνες και Πολιτισμό.
 
Σημείωση : Προσοχή το κείμενο σε ορισμένα σημεία είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ επειδή χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για την κατάδειξη της αλήθειας και ζητάμε από τους νέους και τις νέες κάτω των 18 ετών να μην το αναγνώσουν. Εναλλακτικά για τους νέους και τις νέες πλησίον της ενηλικίωσης συνίσταται η ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και η ΠΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ κατά την διάρκεια της ανάγνωσης του κειμένου.
 
Σημείωση 2η: Στο κείμενο διορθώσαμε μόνο κάποια ορθογραφικά λάθη και σημεία της στίξεως τα οποία προφανώς οφείλονταν στην πληκτρολόγηση.
 
Σημείωση : Στο κείμενο προσθέσαμε ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ για την ευκολότερη πρόσβαση στα τμήματά του.
 
 
 

 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  




 
 






1) ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ
 
 
 
"Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ"

"Ένα κείμενο περιφρόνησης προς τον παρηκμασμένο άνδρα και το γυναικείο του είδωλο"
 
 
“Aνεβαίνεις ένα σκαλί, βρίσκεις έναν φίλο,
κατεβαίνεις ένα σκαλί, βρίσκεις μια γυναίκα”
 
Στην Ελληνική Μυθολογία ο Ηρακλής, ο πανάρχαιος αυτός ήρωας πού είναι και σύμβολο της δύναμης, εγκατέλειψε τους Αργοναύτες για χάρη μίας ωραίας βασίλισσας. Κατάντησε λοιπόν δούλος της Ομφάλης, της ακόλαστης αυτής γυναίκας που ήταν βασίλισσα της Λυδίας.

Ο ήρωας φορά γυναικεία ρούχα για χάρη της και κρατά μια χρυσή ομπρέλα πάνω από το κεφάλι της. Άλλες φορές του βάζουν στα χέρια το αδράχτι και τον κάνουν να επεξεργάζεται το μαλλί μαζί με τις σκλάβες. Αυτή είναι πλέον η κυρία και αυτός ο δούλος.
Ο πιο ισχυρός και ακαταμάχητος ήρωας υπακούει τις εντολές της γυναίκας αυτής σαν να ήταν σκλάβος της. Η Ομφάλη ντύνεται με το δέρμα του λιονταριού και κρατάει στα χέρια το ρόπαλο. Ο ήρωας πέφτει τόσο χαμηλά ηττημένος όχι από κάποιον ισχυρότερό του αντίπαλο, αλλά από μία “αδύναμη” γυναίκα.

Αυτή είναι η μοίρα του άνδρα αν είναι απρόσεκτος. Εγκαταλείπει την αποστολή του στον κόσμο και χάνει κάθε ίχνος του ανδρισμού του.

«Πώ, πώ, τι αισχρό και αδιάντροπο που είναι όλο το σινάφι μας. Δεν βγήκαν άδικα από εμάς οι τραγωδίες. Πεντάρα δεν αξίζουμε, κι ο νους μας να σκεφτή ίσα δεν μπορεί».
(Αριστοφάνης Λυσιστράτη στ.138)
 
 
 
 
 

 
 
2) ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ Α'
 
Στο νεοψευδελληνικό κρατίδιο του μπουζουκιστάν λειτουργεί ένα βρωμερό και σιχαμερό χρηματιστήριο: το χρηματιστήριο του μουνιού. Κάθε τσουλάκι-μουνί αποτελεί μία άκρως κερδοφόρα επιχείρηση. Μία μουνώνυμη ιδιωτική ανώνυμη (ΜΟΥΝ.Ι.Α.). Μία αρτίως διαρθρωμένη επιχείρηση με θεωρητικό οπλοστάσιο (το φεμινιστικό “κίνημα” που διαδίδει διαρκώς “είμαστε αδικημένες δώστε τα μας όλα” και “θα σας πάρουμε τα σώβρακα φαλλοκρατικά–φασιστικά γουρούνια”), πνευματικούς προφήτες (Σιμόν ντε Μπωβουάρ, Λαίδη Άστορ κλπ), τελικό όραμα: “η τελική επικράτηση της σοσιαλιστικής μουνοκρατίας του προλεταριάτου της κλειτορίδας”, πεπειραμένες πουτάνες ως managers (μαμά, γιαγιά & φίλες της μαμάς, θείες, ξαδέλφες, νονά), εξελισσόμενα πουτανάκια ως συμβούλους (φίλες, αδερφές, ξαδέρφες) και φυσικά κεφάλαιο (μουνί, κώλος, στόμα, βυζιά, πρόσωπο, ανεγκέφαλο). Τα μουνιά-εταιρείες πουλάνε γαμήσια. Αγοραστικό κοινό είναι τα μουνόδουλα, μουνοπλυμένα νεο-ψευδοελληνικά ανδροειδή αρσενικά (εν συντομία οι γνωστοί μας μαλάκες). Την μουνόπλυση εγκεφάλου τους έχουν κάνει επιτυχώς οι αυθεντίες στον εκφυλισμό και την αποβλάκωση μέσω των ανθελληνικών και γελοίων Μ.Μ.Ε.

Η ιστορία ξεκινά από τότε που ο χριστιανισμός επέβαλλε την πουριτανική του ηθικολογία δημιουργώντας έναν θεό, τον ιεχωβά χωρίς σύζυγο και ένα γιο που τον απέκτησε χωρίς σεξουαλική συνεύρεση χρησιμοποιώντας έναν κρίνο (προφανές φαλλικό σύμβολο).

Ο γυιός αυτός έζησε την ζωή του ως άνθρωπος (έτσι μας λένε) χωρίς ποτέ να έλθει σε ερωτική επαφή με γυναίκα. Έτσι δαιμονοποιήθηκε ο ελληνικός έρωτας που ύμνησε ο Πλάτωνας και οι άλλοι έλληνες φιλόσοφοι. Με την επιβολή αυτή γέμισε η Ελλάδα με αγάμητους μοναχούς κακό-γερους και αγάμητες κακό-γριες με αγάμητους μητροπολίτες και άγαμο και αστράτευτο - απάτριδο ιερατείο. Όλοι αυτοί ζώντας μέσα σε μια διεστραμμένη ζωή, με την μέθοδο του κατηχητικού έβαλαν στο μυαλό των άτυχων ελλήνων την απαγόρευση στο βασικό και αδιαπραγμάτευτο ένστικτο του ανθρώπου.

Έτσι γέμισε η Ελλάδα από νευρωτικούς, υστερικούς, αποστερημένους μαλακο-γκάβληδες. Οι γυναίκες κατάλαβαν γρήγορα πως η κατάσταση αυτή τις συμφέρει και με το πρόσχημα της «ηθικής» επέβαλαν την απαγόρευση στο γενετήσιο ένστικτο απαιτώντας: «no money – no party“ που μας θυμίζει τo “χωρίς χρήματα δεν έχει Ελβετία».

Το πιο γελοίο ον που γεννήθηκε από αυτήν την διαστροφή είναι ο «άνδρας» – φεμινίστρια. Ελπίζοντας πως με τη στάση του αυτή θα γαμήσει καμιά σκύλα φεμινίστρια έγινε ο περίγελός τους. Ποτέ άλλοτε η ιστορία δεν κατέγραψε μια τέτοια παρακμή του ανδρικού φύλου.

Υπάρχουν μάλιστα μερικοί “προοδευτικοί” Φεμινιστές πού ισχυρίζονται πως η ερωτική πράξη είναι εξ ορισμού βιασμός της γυναίκας. Αν είναι δυνατόν! Με τον ισχυρισμό αυτόν δίνουν το άλλοθι στις γυναίκες να παρουσιάζονται ως ες αεί αδικημένες και διαρκώς να απαιτούν.
 
Τελευταία αυξάνονται διαρκώς οι Φεμινιστικές οργανώσεις με μόνο τους αντικείμενο το μίσος εναντίον των ανδρών. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο του Ε. Λεμπέση “Η τεραστία κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγρόνω βίω" πού εξεδόθη το έτος 1941. Πρόκειται για “ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ” .

Μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία, στο βιβλίο με τίτλο - "Η Επαναστατική Μάζα" - "Εκδόσεις των φίλων" - ΑΘΗΝΑ 1999 -σελίδες 160.
Στο βιβλίο αυτό διαβάζουμε:

“2. Η έμφυτος τάσις του βλακός, εξικνουμένη συχνότατα εις αληθή μανίαν όπως ανήκει εις ισχυράς και όσον το δυνατόν περισσοτέρας πάσης φύσεως οργανώσεις, εξηγείται πρώτον μεν εκ της ευκολίας της αγελοποιήσεως, εις ήν μονίμως υπόκειται, λόγω ελλείψεως ατομικότητος (εξ ού και το μίσος του κατά του ατόμου και του ατομικισμού), δεύτερον δε εκ του ατομικού ζωώδους πανικού, υπό του οποίου μονίμως κατατρύχεται, εκ του δεδικαιολογημένου φόβου μήπως περιέλθει εις το παντός είδους προλεταριάτον. Αποτελεί δε η τάσις αύτη αμάχητον σχεδόν τεκμήριον περί του βαθμού της πνευματικής του αναπηρίας. Τοιουτοτρόπως δημιουργείται αυτόματος συρροή βλακών εις τας πάσης φύσεως οργανώσεις, αίτινες, εάν μεν είναι συμφεροντολογικαί, διατηρούν τουλάχιστον την σοβαρότητα των συμφερόντων των, εάν όμως είναι «πνευματικαί» περιέρχονται συν τω χρόνω εις πλήρη βλακοκρατίαν. (Εις το φαινόμενον τούτο οφείλει τον εκφυλισμόν του λ.χ. ο μασσονισμός, oι απανταχού Ροταριανοί 0μιλοι, όλοι oι «πνευματικοί» σύλλογοι, καί αυτή αύτη η... Κοινωνία των Εθνών!). Επόμενον είναι, κατόπιν τούτων, ότι όπως η λεγεών των βλακών ωθείται ακατανικήτως προς την αγέλην και προς τας πάσης φύσεως οργανώσεις, ούτω υφίσταται ακατανίκητον έλξιν από τας παντός είδους αγελαίας αντιατομικάς και ομαδιστικάς θεωρίας, από του πάσης φύσεως παρεμβατισμού η «διευθυνομένης οικονομίας» ή 4ης Αυγούστου μέχρι του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού («Άλλοι είναι οι εκμεταλλευταί των θεωριών αυτών). Τούτων δεδομένων εξηγείται καί η ατελεύτητος και αυστηροτάτη επιλογή βλακών εις τά ομαδικά συστήματα, η οποία, τη βοηθεία μιας πολιτικής βίας, κατοχυρούται και ως πολιτικόν και κοινωνικόν καθεστώς (4η Αύγούστου), τόσω μάλλον, όσο η ελευθερία της σκέψεως (χρήσιμος μόνον εις εκείνους, οίτινες διαθέτουν σκέψιν), είναι μονίμως και εξόχως αντιπαθητική εις τους βλάκας, διότι ασκουμένη υπό των άλλων, στρέφεται εναντίον των, ιδία οσάκις ούτοι κατέχουν εξουσιαστικάς θέσεις, ή έχουν συνδέσει συμφέροντα με τους κατέχοντας αυτάς. Η έλλειψις ιδίας γνώμης, η κολακεία και η ραδιουργία (ίδε κατωτέρω) τούς προορίζουν άλλως τε ειδικώς δια τας καταστάσεις ταύτας. Η ακατανίκητος επίσης τάσις των βλακών προς τας πάσης φύσεως αγελαίας εμφανίσεις (κοσμικαί συγκεντρώσεις και causerie τρεφομένη εκ των περιεχομένων των εφημερίδων και των ραδιοφώνων, μόδα, κλπ.) και διακρίσεις (τίτλοι, διπλώματα παράσημα) είναι κατόπιν των ανωτέρω αυτονόητος”.
 
Υπάρχουν ένα σωρό οργανώσεις για τον καρκίνο της μήτρας ή του στήθους. Περιοδικά, σύλλογοι, διαφημίσεις, ημερίδες, έρανοι και όλα αυτά για τις γυναίκες. Γιατί δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, για τον καρκίνο των όρχεων, του προστάτη και των άλλων ανδρικών ασθενειών; Γιατί να πεθαίνουν οι άνδρες μέσα στην άγνοια;

Πάλι θα μου πείτε συνομοσιολογώ. Έ λοιπόν εγώ πιστεύω πώς και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να μας βγάλουν από την μέση.

Ο σύγχρονος άνδρας στο λοβοτομημένο μυαλό του νομίζει πως είναι κυνηγός. Έχει βγάλει και την ανάλογη θεωρία: - Ο καλός κυνηγός τρώει πολλές χυλοπίτες – Έτσι κατάντησε η βασική διατροφή του βλακόμουτρου να είναι η χυλοπίτα. Εξ ορισμού οι γυναίκες δεν τρώνε χυλόπιτες, τις προσφέρουν και ο μαλάκας τις καταβροχθίζει με βουλιμία. - Γιατί είναι καλός κυνηγός.

Δεν γνωρίζει λοιπόν ο άνδρας πως αυτός που διαλέγει είναι η γυναίκα. Απλά οι τρελάρες αυτές με τα κομπινεζόν τον παραπλανούν και του δίνουν την ψευδαίσθηση του κυνηγού.

Όταν ο μαλακομούνης πιάσει την γυναίκα του να τον απατά, δεν πλακώνει στις φάπες το πουταναριό που τον έκανε ξεφτίλα, αλλά τον άλλο μουνόδουλο που είναι και αυτός θύμα του αρπακτικού που λέγεται γυναίκα. Έτσι πάλι αυτή βγαίνει κερδισμένη και κομπάζει στη συμμορία που είναι «οι φίλες της» πως δυο μαλάκες δέρνονταν σε ξένο γαμιστρώνα.
Έτσι βλέπουμε συχνά οι φίλοι να μαλώνουν και να ψυχραίνουν τις σχέσεις τους εξ αιτίας μιας γυναίκας η οποία αργότερα θα εγκαταλείψει και τους δυο.

Οι πονηροί έμποροι που γνωρίζουν καλά την ψυχολογία του αδίστακτου αυτού αρπακτικού, επέβαλαν στον ανόητο και αφελή άνδρα “το διαμαντένιο δακτυλίδι των αρραβώνων”. Κάθε πρόταση γάμου πρέπει τώρα να γίνεται με ένα διαμαντένιο δακτυλίδι αρραβώνων. Μάλιστα το Χόλυγουντ μας έχει διδάξει πώς πρέπει να γίνεται. Ο άνδρας γονατιστός προσφέρει στην “αγαπημένη” του το διαμαντένιο δακτυλίδι των αρραβώνων. Αυτή άμα θέλει δέχεται.

Τι σημαίνει όλη αυτή η σημειολογία; Αν μελετήσουμε τα ανάγλυφα της αρχαιότητας θα διαπιστώσουμε πως γονατιστός είναι πάντοτε ο ηττημένος που ζητά έλεος από τον νικητή αυτοκράτορα ή στρατηγό.

Γι αυτό και οι παπάδες μας θέλουν γονατιστούς. Είμαστε οι δούλοι πού ζητούν τον οίκτο του Ιεχωβά. Αυτό ακριβώς σημαίνει το “Κύριε ελέησον”. Δηλαδή “Κύριε αφέντη των δούλων δείξε μου έλεος και μην με σκοτώσεις.” Δεν ζητά να μην τον βασανίσει. Τα βασανιστήρια είναι δεδομένα. Έτσι θα πάμε στον Παράδεισο. “Μετά φόβου και τρόμου”. Όταν θα καταξηράνουμε την σάρκα μας.

Γιατί αλήθεια ο άνδρας πρέπει πάντα να πληρώνει σε κάθε στάδιο της ερωτικής του σχέσης; Μετά από αιώνες εκμετάλλευσης του ανδρικού φύλου τώρα οι γυναίκες έχουν χάσει κάθε ένοια της διακριτικότητας. Τελευταίως έχουμε κρούσματα της ποιό άγαρμπης αρπακτικότητας.

Γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της πού ήθελε να κάνουν παιδί, να της καταθέσει στον λογαριασμό της 10.000 Ευρώ γιά αρχή. Ο άνδρας αυτός είχε δηλώσει ευθαρσώς πως γι αυτό τον λόγο νυμφεύθηκε. Ήθελε να αποκτήσει παιδί. Εκεί λοιπόν τον πάτησε το αρπακτικό.

Μία άλλη ζήτησε το εκκαθαριστικό της εφορίας γιά να βεβαιωθεί για τα εισοδήματα που δηλώνει το μελλοντικό της θύμα. Υπάρχουν όμως και διακριτικότεροι τρόποι που εφαρμόζουν άλλοι. Ζητούν την πληροφορία αυτή να τους την δώσουν οι λογιστές.

Αυτή όμως η απροκάλυπτη συμπεριφορά θα γίνει η αιτία της απελευθέρωσης του άνδρα.

Ο άνδρας αρχίζει πλέον να συνειδητοποιεί όπως είπε κάποτε ο Άντονυ Κουήν "Το τζάμπα μουνί είναι το πιο ακριβό”. Κάποτε κατηγόρησαν φίλο πως είναι πουτάνες αυτές με τις οποίες σχετίζεται. Αυτός τους απάντησε:”Ναι μπορεί να γυρνάω με πουτάνες αλλά δεν παντρεύτηκα καμία από αυτές. Πράγμα που κάνατε εσείς”.

Υπάρχουν δύο σχολές για την εκμετάλλευση του δούλου. Η Αμερικανική πού είναι και η αρχαιότερη και η Βρετανική που είναι και η πιο πονηρή γιατί εκτός των άλλων ωφελημάτων που παρέχει μπορεί ο δουλοκτήτης να ισχυρίζεται πως απελευθέρωσε τον δούλο.

Κατά την Αμερικανική ο αφέντης αγοράζει τον δούλο, θρέφει τον ίδιο, τα παιδιά του, τους γέρους γονείς του , τον φροντίζει όταν αρρωσταίνει, τον κηδεύει όταν πεθαίνει και μέ λίγα λόγια αναλαμβάνει την πλήρη προστασία του.

Κατά την Βρετανικοί σχολή γνωστή και ως “μισθωτή σκλαβιά” οι δούλοι έχουν ριφθεί στο καζάνι της ανεργίας Όποτε το επιθυμεί ο δουλοκτήτης παίρνει από το καζάνι τον πιο υγιή, τον πιο έξυπνο, τον πιο υποταγμένο και τον νοικιάζει για όσο χρόνο του συμφέρει. Μετά τον πετά ξανά σαν άχρηστο αντικείμενο μέσα στο καζάνι.

Έτσι “απελευθερώθηκαν” οι δούλοι του Αμερικάνικου νότου. Απλά οι νικητές Βόρειοι εφάρμοσαν το Βρετανικό μοντέλο της δουλοκτημοσύνης.

Η γυναίκα λοιπόν προτιμά το Αμερικανικό μοντέλο. Θέλει ο άνδρας να θρέφει την ίδια, τα παιδιά της, τους γέρους γονείς της, να την ταΐζει, να την γιατροπορεύει, να την χαρτζιλικώνει, να την ντύνει, να την στολίζει με ακριβά κοσμήματα. Και αυτή θα μαγειρεύει (τώρα δεν το κάνει πια αυτό αφού είναι μια γυναίκα απελευθερωμένη), Θα πλένει (έπαψε πλέον να το κάνει και αυτό), θα μεγαλώνει τα παιδιά της (προσέξτε το αυτό γιατί οι άνδρες παραπλανημένοι νομίζουν πως τα παιδιά είναι δικά τους. Άρχισε όμως τελευταίως να ζορίζει το πράγμα με το τεστ
D.N.A. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση Γερμανού πολύτεκνου που από σύμπτωση διαπίστωσε πως κανένα από τα πέντε παιδιά του δεν ήταν δικά του).

Σε αντάλλαγμα τι θα του προσφέρει; Την ερωτική απόλαυση. Όποτε θέλει αυτή, γι αυτό άλλωστε εφηύρε και τον πονοκέφαλο.

Ο άνδρας τελευταίως άρχισε να προτιμά το Βρετανικό μοντέλο. Τα σοσιαλιστικά προϊόντα της ανατολικής Ευρώπης είναι καλά εκπαιδευμένα στον τομέα αυτό. Με μία εκδρομή στην Τσεχία γιά παράδειγμα μπορεί να παραγγείλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δυό – δυό τις Τσέχες δυό – δυό στην μπανιέρα ή όπου αλλού θέλει, με κόστος 8,00 Ευρώ εκάστη.

Γιατί λοιπόν να του σπάνε τ' αρχίδια οι κακομούτσουνες, ηλίθιες, χοντρές και απαράδεκτες Ελληνίδες;

Ζήτω λοιπόν το Βρετανικό μοντέλο.

Καλά θα μου πείτε και τι θα γίνει με την υπογεννητικότητα; Ας κάνουν παιδιά οι Μητροπολίτες, οι Πατριάρχες, οι Κακό- γέροι και οι κακό-γριές. Αυτοί δεν ισχυρίζονται πως ανησυχούν για το θέμα αυτό; (Για δικούς τους βέβαια λόγους, αφού τα μοναστήρια έχουν αδειάσει). Άλλωστε η Εκκλησία έχει τεράστια περιουσία και οι Μητροπολίτες και οι Πατριάρχες τεράστιους μισθούς και όχι μόνο. Είναι καιρός λοιπόν να μας δείξουν τον πατριωτισμό τους και να γίνουν όλοι τους πολύτεκνοι .

Πολύ συχνά προτείνω στον απληροφόρητο άνδρα: “ πως σου φαίνεται να κάθεσαι σε μια καφετετερια και να έλθει μια γυναίκα να σου πει: “Αγόρι μου, μου αρέσουν τα μάτια σου, τα χείλη σου, τα στοιβαρά σου μπράτσα, το θεληματικό σου πηγούνι. Τι θα έλεγες να πάμε το βράδυ στα μπουζούκια (σιγά μην του προτείνει να ακούσουν τα Βραδεμβούγια κονσέρτα του Μπάχ), να περάσουμε ένα σαββατοκύριακο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης ή στην Ελούντα του Αγίου Νικολάου της Κρήτης, να σου χαρίσω ένα σωρό χρυσαφικά, να σου πληρώνω το ενοίκιο του σπιτιού, και από εδώ και πέρα να μην νοιαστείς πλέον για τον βιοπορισμό σου;”

Γιατί σου φαίνεται γελοίο και εξωπραγματικό εάν το κάνει ο άνδρας και φυσιολογικό όταν το κάνει μια γυναίκα;”

Βάλτε το καλά λοιπόν στο μυαλό σας: “Παρακαλετό μουνί - ξυνό γαμήσι”. Γι' αυτό και εσείς ακολουθήστε το άλλο ρητό “ξανθό μουνί, τρελλό γαμήσι”.

Τώρα πια πολιτικά ορθό είναι να βλέπουμε στις ταινίες, τα θεατρικά έργα και τα σήριαλ ο άνδρας να τρώει σφαλιάρες αδιαμαρτύρητα. Άν γυριστεί ταινία που παρουσιάζει άνδρα να σφαλιαρίζει γυναίκα αμέσως εξεγείρονται οι φεμινιστικές συμμορίες, και η ταινία κόβεται.
 
Όλα αυτά βέβαια στα πλαίσια της ισότητας, με την λογική - εκατομμύρια χρόνια μας δέρνατε, τώρα θα τις τρώτε νομίμως-. Βέβαια ξεχνάνε να σας μιλήσουν για την γυναίκα φεουδάρχη που βασάνιζε τον άνδρα δουλοπάροικο.

Στα πλαίσια βέβαια της “ισότητας” διοργανώνονται σεμινάρια και συνέδρια, δίδονται επιδοτήσεις, μόνο για τις γυναίκες. Ακριβώς έτσι εννοούν την ισότητα. Ισότητα ίσον ανισότητα υπέρ των γυναικών.

Οι ψεύδο-σοσιαλιστές της πολυθρόνας εφηύραν τώρα την θεωρία της ποσόστωσης. Σου λένε 40% των βουλευτών θα είναι γυναίκες. Έτσι βλέπουμε ένα σωρό τσόκαρα να γεμίζουν τα έδρανα της βουλής. Φωτο-μοντο-μελούδες, πιπατζούδες, δημοσιογράφοι, αθλήτριες, πισοκωλατζουδες, αποτυχημένες ηθοποιοί, μπουζουκο-τραγουδίστριες της νύχτας, στην Ιταλία μάλιστα πουταναριά ολκής και σιχαμερά τραβεστί κάνουν σταδιοδρομία ως αντιπρόσωποι του έθνους.

Γιατί στην Ελληνική Βουλή δεν συναντούμε τορναδόρους, ναύτες, αγρότες, κηπουρούς ή εργάτριες; Μόνοι ικανοί για να μας αντιπροσωπεύσουν στο κοινοβούλιο είναι οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι δημοσιογράφοι και τα φωτομοντέλα;

Αυτό συμβαίνει διότι στην Ελλάδα υπάρχει ο χαλύβδινο καθεστώς της κάστας. Μία κάστα όμως αόρατη. Αυτοί πού πραγματικά κυβερνούν, το υπερσύστημα, προωθούν στην βουλή ως εκπροσώπους τους τους υπηρέτες τους, τις ερωμένες τους, τους γιατρούς τους, τους γκεμπελίσκους τους, τους νομικούς τους συμβούλους.

Μετά από εντολή του Υπερσυστήματος γυναίκες καταλαμβάνουν τα Υπουργεία Εξωτερικών και λίγο–λίγο γίνονται αρχηγοί κρατών, πρωθυπουργοί κλπ.

Στην Ελλάδα οι γυναίκες συμβολαιογράφοι είναι πια εννιά στους δέκα σε σχέση με τους άνδρες, ενώ ως δικαστές έχουν πλημμυρίσει το δικαστικό σώμα. Γιατί; Διότι το εκπαιδευτικό σύστημα έχει ταιριάσει απόλυτα με το περιορισμένο μυαλό της γυναίκας.

Η γυναίκα στον Δυτικό κόσμο έχει μία σειρά από προνόμια. Δεν στρατεύεται υποχρεωτικά. Έχει άδεια κυήσεως, μειωμένο ωράριο όταν γεννήσει, βγαίνει πιο νωρίς στην σύνταξη, παλαιότερα υπήρχε η 15ετία. Δηλαδή να βγει στην σύνταξη μετά από 15 χρόνια εργασίας με μειωμένη σύνταξη.

Στην Βρετανία όταν ένα κορίτσι γεννήσει και δημιουργήσει την γνωστή μονογονεϊκή οικογένεια, το κράτος της παραχωρεί σπίτι, σύνταξη και ιατροφαρμακευτική κάλυψη μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί. Αν γεννήσει και δεύτερο παιδί τότε θα έχει λύσει δια βίου το πρόβλημα της συντήρησής της χωρίς να δουλέψει ούτε ένα λεπτό.

Η γυναίκα δεν βλέπει πέρα από την μύτη της. Την έχετε ακούσει να μιλάει με τις φίλες της; Τι λέει; - Το παιδί μου, το μουνί μου, τα φράγκα, τα ρούχα μου, τα μαλλιά μου, το σήριαλ, ο Σάκης, ο Λάκης, ο Τάκης, η σταδιοδρομία μου (με το να εξετάζει ουρά η με το να επιδιώκει με χίλια μέσα - πολλές φορές πουλώντας σεξ- την θέση της προϊστάμενης σε μια γελοία Ελληνική δημόσια υπηρεσία, νομίζει πως σταδιοδρομεί).

Ο Αριστοφάνης αναγνωρίζοντας τον περιορισμένο εγκέφαλο των γυναικών στο έργο του Λυσιστράτη γράφει: “Και σαν τι φρόνιμο ή σπουδαίο τάχα μπορεί τάχα να κάνουμε οι γυναίκες πού ζούμε διαρκώς μέσα στα φτιασίδια μας, ντυμένες κροκωτά και στολισμένες με ρόμπες ανοιχτές και με γοβάκια» (στ. 42)

Οι γυναίκες δεν διακρίνονται σε τομείς που απαιτείται αφηρημένη σκέψη. (Μην μπερδεύεστε που γέμισαν τα πανεπιστήμια, τις μαθηματικές σχολές, τις χημικές, τα πολυτεχνεία. Είναι εκεί προς αναζήτηση πλουσίου συζύγου.) Είναι εκεί για να ανεβάζουν την τιμή της μετοχής.

Αχ το πουλάκι μας είναι επιστήμονας κακαρίζουν οι βλακο-γονείς τους. Είδατε ποτέ γυναίκα πρωταθλήτρια στο σκάκι; Γιατί; Διότι ούτε θέλουν, αλλά ούτε και μπορούν.

“Ο άνδρας ανακάλυψε τα χρώματα και δημιούργησε την ζωγραφική
 η γυναίκα ανακάλυψε την ζωγραφική και δημιούργησε το μακιγιάζ.

 Ο άνδρας ανακάλυψε τις λέξεις και δημιούργησε το έπος και τον διάλογο.
 η γυναίκα ανακάλυψε τον διάλογο και δημιούργησε το κουτσομπολιό.

 Ο άνδρας ανακάλυψε την καλλιέργεια της γής και δημιούργησε την τροφή.
 η γυναίκα ανακάλυψε την τροφή και δημιούργησε την δίαιτα.

 Ο άνδρας ανακάλυψε τα αισθήματα και δημιούργησε τον ιδεατό έρωτα.
 η γυναίκα ανακάλυψε τον έρωτα και δημιούργησε τον γάμο και το διαζύγιο”
 
Ακούσαμε σε ραδιοφωνική εκπομπή γυναίκα δημοσιογράφο να λέει: “τον κοιτας στα μάτια και αυτός το παίρνει επάνω του. Θέλει ρέγουλα το πράγμα.” Τι εννοεί η φιλτάτη δημοσιογράφος με τη ρέγουλα;

Συμβουλεύει τις απρόσεκτες γυναίκες να μην αποκαλύπτουν τα πραγματικά αισθήματά τους (όταν έχουν) και να είναι συγκρατημένες. Ο άνδρας πρέπει να βρίσκεται υπό πίεση. Μόνον τότε η γυναίκα έχει όφελος από αυτόν.

Ο μουνόδουλος προϊστάμενος άνδρας πάντα θα ευνοήσει την γυναίκα υφιστάμενο αλλά και την γυναίκα συναλλασσόμενη με την επιχείρηση ή την Δημόσια Υπηρεσία και θα ρίξει τον άνδρα. Αποτέλεσμα την θέση των προϊστάμενων την καταλαμβάνουν πλέον οι γυναίκες. Οι άνδρες τώρα είναι οι υπηρέτες των γυναικών για να τις ξεσκονίζουν το μουνί. Οι χατζή-έλληνες αυτό δεν το έχουν προσέξει.

Η γυναίκα ως δημοσία υπάλληλος είναι ικανότατη. Στο στείρο και αποπνικτικό κλίμα μίας δημόσιας υπηρεσίας ταιριάζει απόλυτα. Σύμφωνα με μία άποψη υπάρχουν τέσσερα είδη λαών. Ο λαός πού δημιουργεί πολιτισμούς, ο λαός πού ζώντας μέσα σ’ ένα πολιτισμένο περιβάλλον επηρεάζεται από αυτό και υιοθετεί τον πολιτισμό, ο λαός πού ζώντας μέσα σ’ ένα πολιτισμένο περιβάλλον δεν επηρεάζεται από αυτό και τέλος ο λαός καταστροφέας των πολιτισμών.

Οι Βρετανοί αποικιοκράτες βρήκαν τους Ινδούς να ταιριάζουν τέλεια στον δεύτερο τύπο ανθρώπου. Ο Ινδός είναι ο τέλειος δημόσιος υπάλληλος. Έναν αιώνα αφού έφυγαν από την Ινδία, οι Ινδοί συνέχισαν να συντηρούν ένα απηρχηωμένο ατμοκίνητο σιδηροδρομικό σύστημα χωρίς να κάνουν ούτε μία προσθήκη, ούτε μία βελτίωση. Η νεότερη ατμάμαξα ήταν εβδομήντα ετών, ενώ η παλαιότερη εκατόν πενήντα.

Κάποια στιγμή ένας θερμαστής έδωσε εξετάσεις για να γίνει μηχανοδηγός. Απέτυχε όμως. Ήταν τέτοια η απογοήτευσή του που αυτοκτόνησε. Τέτοια αξία δίνει ο περιορισμένος άνθρωπος σ΄ ένα τόσο χαμηλού επιπέδου επάγγελμα. Γι αυτόν είναι ολόκληρος ο κόσμος. Δεν μπορεί να γίνει εφευρέτης, ερευνητής, να χαράξει νέους ορίζοντες, να ωθήσει την ανθρωπότητα σε νέους δρόμους. Θα κάθεται εκεί και θα επαναλαμβάνει μηχανικά αυτά που του έμαθαν.

Ο Νικολάϊ Γκόγκολ στο διήγημά του «Το παλτό» ακριβώς έτσι περιγράφει τον θλιβερό δημόσιο υπάλληλο.

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Αρχαία Ελλάδα ήταν δούλοι. Τόση αξία δίναν οι προγονοί μας στο επάγγελμα αυτό.

Οι γυναίκες μπήκαν και στον στρατό με την πρόφαση της ισότητας και έχουν πλημμυρίσει τα γραφεία. Δεν θα δείτε ποτέ γυναίκα σε ειδικότητα μάχιμου. Όχι πως δεν μπορούν, αυτά τα λένε για να σας μπερδέψουν. Στους στρατούς των άλλων κρατών πως μπορούν; Οι Ελληνίδες είναι φτιαγμένες από μαρέγκα;

Στα νυχτάδικα προσφέρονται πλέον -λέϋντυς νάϊτς- ξέρουν τα μούτρα της νύχτας πως από τις ηλίθιες αυτές βγαίνει τώρα το χρήμα. Γιατί δεν κάνουν και -ντζέντλεμενς ναϊτς;- Γιατί δεν αφήνουν τον άνδρα να μπει σε νυχτερινό κέντρο ασυνόδευτος; Τι ρατσισμός είναι αυτός;

Μια γυναίκα όχι μόνον δεν θα παντρευτεί ποτέ κατώτερο της, αλλά ούτε θα γυρίσει να τον κοιτάξει. Έχετε ακούσει ποτέ πως μια πλούσια να παντρεύτηκε τον σοφέρ της ή τον υπηρέτη της; Πόσες φορές όμως ακούσαμε για τον προϊστάμενο άνδρα που νυμφεύθηκε την γραμματέα του; Είναι άλλωστε συνηθισμένο φαινόμενο οι γιατροί να νυμφεύονται τις νοσοκόμες. Έτσι ακούμε τους άλλους μαλακο-μούνηδες να σχολιάζουν: “καλό μουνί πήρε ο μπάρμπα Γιάννης”.

Αν τύχει και κάποιος άνδρας μέσα στην μαλακο-μουνίαση που τον έχει καταλάβει γυρίσει και κοιτάξει γυναίκα πολύ κατώτερή του, τότε αυτή δεν θα πιστέψει πως σοβαρολογεί. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό της πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Γιατί οι κωλόγεροι νυμφεύονται Ρωσίδες, Ρουμάνες, Βουλγάρες, Αλβανές, ενώ οι γριές Ελληνίδες δεν παντρεύονται Ρώσους, Ρουμάνους, Βούλγαρους, Αλβανούς; Τι να τους κάνουν αφού δεν έχουν λεφτά; Για να τις γαμάνε; Αφού μπορούν να βρουν οποίον θέλουν να τις γαμήσει και μάλιστα τζάμπα.

Ήδη στην Ελλάδα οι αλλοδαπές, Ρωσίδες, Ρουμάνες, Βουλγάρες, Αλάνες έχουν παντρευτεί ένα μεγάλο ποσοστό από απόστρατους στρατιωτικούς άνω του βαθμού του Ταξίαρχου. Μερικοί υπολογίζουν τον αριθμό σε πάνω από 15.000 αλλοδαπές. Σε λίγο αυτές θα τσεπώνουν την σύνταξη πού προορίζετο για την Ελληνική οικογένεια. Ας μην μιλήσουμε για την πιθανότητα το σχέδιο αυτό να είναι οργανωμένο από ξένες δυνάμεις. Τα μυστικά μας τα έχουν στα χέρια τους οι πουτάνες του εχθρού.

Η γυναίκα λόγω του κακόψυχου χαρακτήρα της δεν μπορεί να γίνει ούτε γελοιογράφος, ούτε κωμωδιογράφος. Στον χώρο του Αμερικάνικου θεάματος υπάρχει το “one man show” και αφορά άνδρα ηθοποιό που μόνος του πάνω στην σκηνή παρουσιάζει κωμικές παρλάτες. Ακούσατε ποτέ για “one woman show”; Η γυναίκα δεν μπορεί ούτε ένα ανέκδοτο να πει στις φίλες της. Έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει. Να ασκήσει το λειτούργημα του κουτσομπολιού.

Το επάγγελμα της πουτάνας αποδεικνύει την δύναμη των γυναικών. Η πουτάνα είναι ένα ακόμη είδος εγκληματία. Όπως ο μπουγαδο-κλέφτης, ο ληστής, ο εκβιαστής, ο καταχραστής. Μην σας παρασύρουν οι ταινίες τύπου Νίκου Ξανθόπουλου, Μάρθας Βούρτση –Αμάρτησα για το παιδί μου-. Καμία τίμια γυναίκα δεν θα γίνει πουτάνα για να θρέψει το παιδί της. Όλες αυτές οι ιστορίες είναι για να ενοχοποιήσουν για μια ακόμη φορά τον άνδρα.

 Ακούσαμε και τους αγράμματους της τηλεόρασης να μας μιλούν για την “αγιοσύνη της πόρνης”. Αυτοί αν δεν το κάνουν επίτηδες για να μας αποτρελάνουν, τότε είναι παντελώς ηλίθιοι. Πέρασαν από αυτόν τον κόσμο και δεν κατάλαβαν τίποτε.

Έχετε δει άνδρα πουτάνα; 'Όχι βέβαια γιατί μόνον η γυναίκα μπορεί και πουλάει το μουνί της. Μόνο αυτή έχει το προνόμιο αυτό. Όταν ο άνδρας γίνεται πουτάνα γίνεται τραβεστί - δηλαδή γυναίκα.

Από εδώ προέρχεται και η αντίληψη πως το ρήμα - γαμέω - γαμώ - περιγράφει ένα βασανιστήριο. -Θα σε γαμήσω- απειλούμε. Για τον χατζη-έλληνα, τον καλό χριστιανό ποτέ το γαμήσι δεν είναι υπόσχεση, δώρο, ευχαρίστηση. Είναι πάντα τιμωρία. Όπως ο τροχός η τα τσιγκέλια των χριστιανών κοιαιστόρων που βασανιζαν τους Έλληνες προγόνους μας.

Κατηγορούν μάλιστα τους προγονούς μας πως καταπίεζαν τις γυναίκες! Για πάτε να διαβάσετε το βιβλίο της Δήμητρας Λιάτσα “Τα ψέματα που λένε για την Ελλάδα” από τις εκδόσεις “ΔΗΛΙΟΣ” για να διαπιστώσετε την ελευθερία που απολάμβαναν οι γυναίκες στην αρχαιότητα. Κανείς όμως χατζη-Έλληνας δεν μιλά για το βιβλίο αυτό επιβάλλοντας την συνωμοσία της σιωπής. Γατί; Για να νομίζουμε πως ήλθε ο Χριστιανισμός για να ελευθερώσει την γυναίκα ενώ στην πραγματικότητα την υποδούλωσε!

Εφ' όσον είναι βασανιστήριο πρέπει ο άνδρας να το πληρώσει ακριβά! Δεν σκέφτηκαν ποτέ πως μπορεί οι πουτάνες να διάλεξαν το επάγγελμα αυτό γιατί τους αρέσει! Γιατί είναι άρρωστες νυμφομανείς!

Η γυναίκα και ο πούστης έχουν τα ίδια όπλα. ας διαβάσουμε την αναφορά από τα αρχεία του Φόν Τρέσκοφ, του πιο εξέχοντος του εγκληματολογικού της αστυνομίας του Βερολίνου στις αρχές του 20ου αιώνα: -Είναι πολύ σπάνιο οι ομοφυλόφιλοι να έχουν ισχυρό και τίμιο χαρακτήρα. δεν έχουν την δύναμη της θέλησης και προτιμούν να χρησιμοποιούν τα γυναικεία όπλα της συνωμοσίας, της υποκρισίας, του ψευδούς. Δεν φαίνεται να μπορούν να υπηρετήσουν σε υπεύθυνες θέσεις σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Στο στενό περιβάλλον ενός μονάρχη αποτελούν σύμφορα.
 
Στα Ψεδοαρχιλόχεια (Αρχαίοι Λυρικοί “Ιαμβογράφοι”) διαβάζουμε: “ίσος κιναίδου και κακής πόρνης ο νούς” (Του πούστη και της βρωμοπόρνης ίδια τα μυαλά).

Να χαθούν λοιπόν οι σκρόφες οι αχόρταστες,
η φάρα των ξεκολιαστών και των ξεκολιασμένων.

Α, να μου χαθεί να μου αποχαθεί θεέ μου Δία,
των πούστηδων η φάρα, η άπιστη, η άστοργη.
 
Εμένα όμως η καρδιά μου νοιάζεται μονάχα
για Μούσες και σεμνή ζωή,
αφού καλά το ξέρω
πως τέρψη και χαρά και ηδονή αληθινή
είναι μονάχα μία
μη φτάσουμε και δούμε
τον εαυτό μας να γλυκαίνεται
σε αισχρά σμιξίματα.
 
Στις αεροπειρατείες, στις πολιορκίες, στις ομηρίες πρέπει πρώτα να απελευθερωθούν τα γυναικό-παιδα! οι άνδρες αντέχουν κάθε είδους κακουχία. είναι αυτό δικαιοσύνη ή ισότητα; αχ αυτές οι ευαίσθητες γυναίκες! και να σκεφθείτε πως η ιατρική έχει πλέον αποδείξει πως οι γυναίκες είναι βιολογικά ανθεκτικότερες (όχι ανώτερες) από τους άνδρες!

 τα κορίτσια μας λένε οι ηλίθιες δασκάλες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άνδρες. τι σημαίνει ωριμάζουν; γίνονται Καραθεοδωρήδες στα δώδεκα; όχι βέβαια Καραθεοδωρήδες δεν θα γίνουν ποτέ. απλά είναι έτοιμες προς αναπαραγωγή. όπως οι κότες και οι μπούφοι.
 
Στις φυλακές οι γυναίκες μπορούν να έχουν μαζί τους τα παιδία τους! ωραία παρακαταθήκη για το μωρό. αυτό αποφάσισε μια κοινωνία που κυβερνάται από ηλίθιους. που γεννήθηκες αγόρι μου Ρώτα η δασκάλα. - στον κορυδαλλό κυρία. Παγωνιά (!).

Διαρκώς ακούμε από τους βλάκες χατζη-έλληνες –προηγούνται οι κύριες- (και οι παπάδες- ίσως γιατί και αυτοί φοράνε φουστάνια). αυτό τον νόμο από που τον έμαθαν; μήπως από την μαμάκα τους που τους ψιθύριζε γλυκά στο πέτσινο αυτάκι τους λογάκια πλύσης εγκέφαλου, ποιηματάκια για την καλή μανούλα, συμβουλές συμπεριφοράς προς τις ομόφυλες τους; Έτσι βασικό σύνθημα του χατζη-έλληνα έγινε το “όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες εκτός από την μανά μας”.

Πότε ακούσατε μια μανά να λέει συμβουλές για τον καλό πατερούλη που γαμιέται στην δουλεία για να ξύνει η μανούλα το μουνί της στο σπίτι η στον καφέ με τις φίλες της;

Και έχουμε και την γιορτή της γυναίκας στις 8 Μαρτίου! της μητέρας ποτέ είναι; την 2η Κυριακή του Μαΐου. Μάλιστα η γιορτή αυτή πάντα πέφτει Κυριακή. Είναι η μόνη γιορτή που ορίσανε να πέφτει Κυριακή. Τι σύμπτωση και αυτή.

Έτσι η γυναίκα έχει δυο γιορτές. μια της γυναίκας και μια της μητέρας. με ποιηματάκια τηλεοράσεις, λουλούδια.

Πότε είναι η γιορτή του πατέρα; Στις 16 Ιουνίου – Όταν έχουν κλείσει τα σχολεία. ω τι σύμπτωση και αυτή! Ούτε ποιηματάκια, ούτε τηλεοράσεις, ούτε λουλούδια. και δεν υπάρχει η γιορτή του άνδρα. καλό κι αυτό!

Τι έχουμε στο τέλος της έγγαμου συμβιώσεως; αίτηση διαζυγίου επειδή τις παραμελούσε και δεν ενδιαφερόταν για τα παιδία του! Γιατί δούλευε σαν το σκυλί από το πρωί έως το βράδυ να μην λείψει τίποτε από τα γαϊδουριά που εξέτρεφε.

Έχουν αγγίξει μάλιστα τα όρια του θράσους απαιτώντας σύνταξη γιατί μένουν στο σπίτι και δεν δουλεύουν. Θέλουν σύνταξη για την νοικοκυρά! Και κανείς μαλάκας όταν τις ακούει να το λένε αυτό δεν τις πλακώνει στις μάπες. τις κοιτάει σαν χάνος. και πολλές φορές – αν είναι δυνατόν! Συμφωνεί μαζί τους.

Άντε τώρα να τα βάλεις μαζί τους σκέπτεται. Θα μου την πέσουν σαν συμμορία από τσακάλια. Που να τα βγάλεις πέρα με το πουτάνα-στόμα τους! Και πάλι οι γυναίκες από πάνω!

Προσέξτε την ορολογία: Οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι και δεν δουλεύουν λέγονται οικοκυρές. Οι άνδρες που μένουν στο σπίτι και δεν δουλεύουν λέγονται τεμπέληδες! Όπωσ οι πλούσιοι δεν είναι ποτέ τρελοί αλλά εκκεντρικοί. Μόνον οι φτωχοί είναι τρελοί!

Α ρε με τι μαλακές έχω μπλέξει! Μήπως είμαι εξωγήινος;

Πάτε σε ένα κάπι να διαπιστώσετε ποίος είναι το ισχυρό φύλο. Οι γριές σε σχέση με τους γέρους είναι σε ποσοστό εννιά στους δέκα. Γιατί; Διότι οι άνδρες κάνουν τις επικίνδυνες δουλείες: μπετατζήδες, ανθρακωρύχοι, αμμοβολιστές, υποβρύχιες καταστροφές, μονάδες αντιμετώπισης εξεγέρσεων. Οι γυναίκες στα γραφεία ανώτεροι υπάλληλοι και υπουργέσες να τους υπονομεύουν.

Όταν καμία φορά μια γυναίκα γίνεται ταξιτζής αυτό αποτελεί είδηση για τα βλαμμένα τα Μ.Μ.Ε. με τρομπέτες και τρομπόνια και μουσική Βάγκνερ (κυρίως τις Βαλκυρίες) μας διαλαλούν “ακόμη ένα ανδρικό κάστρο έπεσε!“ Γιατί όμως σ’ αυτό το κάστρο βλέπω μόνο μια γυναίκα ταξιτζού, βουλκανιζατερατζού και όλα τα εις -τζού υπέροχα ανδρικά επαγγέλματα; Γιατί θεωρείται δεδομένο ο άνδρας να ασχολείται με τα – βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα;

Γιατί ο άνδρας να είναι σκατατζής, υδραυλικός, πατωματοματζής; Είναι σου λένε βαρειά επαγγέλματα! γιατί δεν έχετε δει άρση βαρών γυναικών; κούνγκ φού γυναικών; μπόξ γυναικών; Μα σε ποιον τα πουλάτε αυτά; Στους μαλάκο-βλάκο-γκάβληδες χατζη-έλληνες θα μου πείτε. Ε λοιπόν έχετε δίκιο. Γι’ αυτό και αλωνίζετε.

Οι γυναίκες είναι οι πιο φανατικές ταλιμπάν. Πάτε σε μια εκκλησία να δείτε τα ποσοστά των γυναικών! θα δείτε γυναίκες και τους όμηρους τους - τα παιδία τους. Υπάρχουν και μερικοί άνδρες που είναι κυρίως γέροι απελπισμένοι που χάνουν την ζωούλα τους, και κάτι υβρίδια ανδρών τα γνωστά – καλά παιδία-. Πρόκειται απλά για ζώα με ρούχα. Για αγραμματορθόδοξους φασουλαδοφάγους. Τους γνωρίζεις για να μην τους παίρνεις στα σοβαρά.

Είναι βέβαια εκεί και οι ψαλτές τα υπολείμματα του ανδρικού γένους, τα παρηκμασμένα αυτά ρετάλια μιας αχνής ανάμνησης του άνδρα. Αυτοί οι ψευτομουσικοί – τραγουδιστές με τις ανυπόφορες ρινοφωνίες τους, τα αλληλούια, τα ωσαννά, τα τάλιθα κούμ, τα ηλί ηλί λαμά σαβαχθανί και τα ατελείωτα τεριμέμ. Όλα αυτά απευθείας από την συναγωγή που μας τα παρουσιάζουν για Ελληνική μουσική. Η απαράδεκτη επιλεγόμενη “Βυζαντινή μουσική”.

Οι γυναίκες με την έμφυτη δεισιδαιμονία τους μας φέρανε τον χριστιανισμό αυτήν την θεία παλαβομάρα. Διαβάστε τους φιλόσοφους Κέλσο -Αληθής Λόγος- και Πορφύριο -Κατά Χριστιανών- (εκδόσεις Θύραθεν) να το επιβεβαιώσετε.

 Στον χριστιανισμό η γυναίκα βρίσκει το καλλίτερο καταφύγιο. Ποια άλλη θρησκεία είναι πιο πρόθυμη να συγχωρήσει τα εγκλήματά της;

Οι “πατέρες της εκκλησίας” τις υβρίζουν συστηματικά και αυτές δεν τις ενδιαφέρει καθόλου. Η  συμπεριφορά αυτή είναι προϊόν της πλύσης εγκέφαλου που έχουν υποστεί και έχει βρει τόσο πρόσφορο έδαφος στο περιορισμένο μυαλό τους.

Ας διαβάσουμε μερικά από τα εμέσματα τους: “η γυναίκα είναι ένας ναός χτισμένος πάνω σ’ έναν υπόνομο”, “ το να αγκαλιάζεις μια γυναίκα είναι σαν να αγκαλιάζεις ένα τσουβάλι κοπριά”, ο Κλήμης ο Αλεξανδρέας, πρώτος στη σειρά των Αλεξανδρέων «πατέρων της εκκλησίας» και διδάσκαλος του Ωριγένη γράφει στο βιβλίο του «παιδαγωγός» 2.33: «μία γυναίκα, αν λάβουμε υπ’ όψιν ποια είναι η φύση της, πρέπει να αισχύνεται γι’ αυτήν».

Αν οι γυναίκες ήλεγχαν τον χριστιανισμό τότε τα θύματα τους – οι έλληνες – θα ήταν πολλαπλάσια. θυμηθείτε την εγκληματική συμπεριφορά της Θεοδώρας ή της Ειρήνης της Αθηναίας.

Ο Γεώργιος Γρηγορομιχελάκης στο βιβλίο του «το βιβλίο που η εκκλησία σου δεν θέλει να διαβάσεις» εκδόσεις "δαδούχος" Θεσσαλονίκη 2002 γράφει:

 “
H γυναίκα για την ορθόδοξη εκκλησία είναι «μόλυνση». H ερωτική συνεύρεση μαζί της (ό,τι πιο φυσικό δηλαδή μπορεί να συμβεί στους ανθρώπους) αποτελεί εστία μολύνσεως όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ψυχή. Σημαίνει το τέλος της ελπίδας για τη σωτηρία. γι’ αυτό εξαίρονται εκείνοι «που δεν μολύνθηκαν από τις γυναίκες γιατί είναι παρθένοι» (ούτοι εισίν οι μετά γυναικών ουκ εμολύνθησαν· παρθένοι γαρ εισίν - αποκάλυψη ιδ΄ 4)”.

Ο μοναχός Μιχαήλ γράφει στο βιβλίο του «η γυναίκα στο βλέμμα και στο λογισμό του ορθόδοξου μοναχού»:

Tα 14 χρόνια που είχα μείνει στο άγιο όρος με είχαν διαβεβαιώσει ότι κάθε γυναίκα είναι μια υποψήφια πόρνη, που έχει επίμονα το μυαλό της μόνο στο σεξ και που μόλις δει τον μοναχό, ως τέλειο όργανο του διαβόλου που είναι, αναλαμβάνει να τον πειράξει και να τον «ρίξει». Oι ασκητικές υποβολές και διδασκαλίες περιέχουν πάρα πολλά περιστατικά που το αποδεικνύουν και το κατοχυρώνουν αυτό ακράδαντα”.

Tι κέρδισε λοιπόν η γυναίκα από τον χριστιανισμό;

Προσωπικά σηματοδοτώ την έναρξη της λαίλαπας αυτής για την καταστροφή του πολιτισμού, που ονομάζεται χριστιανισμός, στα 415 όταν φανατισμένοι καλόγεροι υπό τις εντολές του επισκόπου Αλεξανδρείας Κυρίλλου (η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη του στις 18 Ιανουαρίου, επιβραβεύοντας έτσι τις πράξεις του) έγδαραν ζωντανή με κοχύλια, διαμέλισαν και σκόρπισαν τα μέλη της φιλοσόφου Υπατίας σ’ ολόκληρη την Αλεξάνδρεια.

Η γυναίκα αυτή θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν και πρότυπο κάθε γυναίκας, γιατί δεν υπήρξε μόνο φιλόσοφος, μαθητικός και αστρονόμος, αλλά με την εκπληκτική χρήση της ελληνικής γλώσσας και την ωραιότητά της κέρδισε την δημόσια εκτίμηση.

Όταν αναφερόμαστε στην φιλόσοφο Υπατία πρέπει να υπογραμμίζουμε ιδιαίτερα τις θρησκευτικές αντιλήψεις της. Η Υπατία ήταν εθνική! Δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι χριστιανή. Η φράση άλλωστε «χριστιανή φιλόσοφος», λόγω του ασυμβίβαστου αυτών των δύο, μοιάζει με ανέκδοτο.

Όταν οι χριστιανοί έσφαξαν την Υπατία, με ποια την αντικατέστησαν; μήπως με κάποια δική τους φιλόσοφο; Ο χριστιανισμός δεν ανέδειξε φιλοσόφους ποτέ του και μάλιστα γυναίκες. Κύριο μέλημά του, από τη γέννησή του μέχρι την εφαρμογή του, υπήρξε η με κάθε τρόπο, πνευματικά και κοινωνικά, εκμηδένιση της γυναίκας!

Η υπατία υπήρξε εθνική. Αν θέλει μια γυναίκα να της μοιάσει, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσεγγίσει το πρότυπό της μέσα από τον χριστιανισμό. είναι εντελώς άτοπο.

Γιατί λοιπόν δεν εγκαταλείπει τον χριστιανισμό;

Στο βιβλίο του Έρικ Μπέρν «παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι» εκδόσεις «δίοδος» περιγράφονται λεπτομερώς τα παιχνίδια που παίζουν οι γυναίκες. Ανάμεσά τους: «το στρίμωγμα» (αν θέλεις να περνάς καλά μαζί μου δώσε μου). «το δικαστήριο», « η ψυχρή γυναίκα» (ο άνδρας εκδηλώνει ερωτική διάθεση και η γυναίκα τον απωθεί. απώτερος στόχος η υποταγή). «η πολυάσχολη» (διαρκώς παραπονιέται «είμαι κουρασμένη», στόχο έχει να επιβάλλει τον ρυθμό της), «αν δεν ήσουν εσύ» θα μπορούσα να κάνω τόσα πολλά, «κοιτά πόσο σκληρά προσπάθησα» και το «αγάπη μου» που χρησιμοποιούν τόσο συχνά οι πουτάνες γιατί απλά δεν θυμούνται το όνομα του μαλακά που εκμεταλλεύονται.

Κάθε άνοιξη τα τσόκαρα βγάζουν το εμπόρευμα στη μόστρα. Βυζιά, μπούτια, κώλοι, όλα στην φόρα. Με ένα αμπελάκι στο σιχαμερό τους ύφος: “μην αγγίζετε”. Και ο στερημένος σαλιάρης παθαίνει μουνο-ντελίριο και μουνο–κατάθλιψη. είναι πλέον ώριμος να τον αρμέξει. μια γαλακτοπαραγωγός αγελάδα.

Ο Αριστοφάνης αναγνωρίζοντας τις τεχνικές και τις μεθόδους των γυναικών στο έργο του Λυσιστράτη γράφει: “αν μέσα στο σπίτι μέναμε καλά φκιασιδωμένες και μέσ’ στις πουκαμίσες μας δειχνόμασταν γυμνές και με τις τρίχες του μουνιού μας ξυρισμένες, την ώρα που θα είχαν στύση οι άνδρες και θα ήθελαν να συνουσιασθούν, εμείς αντί να τους δοθούμε τους διώχναμε ωραί –ωραία, ώ θάκλειναν ειρήνη, είμαι βεβαία». (στ. 42)

Η γυναίκα στον έρωτα έχει το επάνω χέρι. Ακόμη και μία καραφλή γυναίκα χωρίς ούτε μία τρίχα στο κεφάλι μπορεί αν θέλει να βρει γκόμενο. Ενώ συναντάμε πολύ συχνά έναν γοητευτικό, περιποιημένο, ευγενικό, ευαίσθητο, εύπορο άνδρα να ζει μόνος του ή να συνοδεύεται από γυναίκα πολύ κατώτερή του.

Οι γυναίκες προσπαθώντας να υποσκελίσουν τον άνδρα έχουν υιοθετήσει όλες του τις κακές συνήθειες. Τις βλέπουμε σήμερα να καπνίζουν στον δρόμο σαν λιμενεργάτες, να παίζουν πρέφα στα καφενεία, να βρίζουν ως καραγωγείς και να πίνουν σαν τσαμπουκαλεμένοι καουμπόηδες.

Αυτή είναι βέβαια η συμπεριφορά του δούλου που ζητά να απελευθερωθεί. Θέλει να μοιάσει τον αφέντη του. Τον μιμείται όμως στα φαινόμενα και όχι στην ουσία. Άλλωστε ο πληθωρισμός του φαίνεσθε έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Έτσι όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για καφέ (διότι και οι δυο είναι νευρωτικοί καφεϊνομανείς) θα πληρώσει ο μαλάκας. όταν ο μαλάκας βγάλει το μουνί της για φαγητό θα πληρώσει ο μαλάκας. όπου και να πάνε πληρώνει ο μαλάκας. Ο μαλάκας παίρνει τηλέφωνο το μουνί της στο κινητό όταν το μουνί της του κάνει αναπάντητη (διότι σιγά μη ξοδευθεί το μουνί της για να μιλήσει με τον μαλακά). Ο μαλάκας την παίρνει με το αμάξι του από το σπίτι της και ο μαλάκας την γυρίζει στο σπίτι της και μερικές φορές της ανοίγει και την πόρτα!, (διότι σιγά μη χρησιμοποιήσει το μουνί της τις δημόσιες συγκοινωνίες). Ο μαλάκας βάζει πάντα την βενζίνη (και ότι άλλο χρειάζεται) όπου κι αν πηγαίνουν. Ο μαλάκας τα σκάει και η γκόμενα, στο πλαίσιο της εμπορικής συναλλαγής, του κάθεται (όποτε αυτή και αν, γουστάρει, διότι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν και στα πλαίσια της ελπίδας δηλαδή “ελπίζω να γαμήσω=πληρώνω).

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μίας Ρουμάνας λαθρομετανάστριας, ενώ στην πατρίδα της κανείς δεν γυρνούσε να την κοιτάξει, τώρα στην Ελλάδα περνάει ζωή και κότα αρμέγοντας τρεις μουνόδουλους βλακο-έλληνες. στην πατρίδα της στέλνει το μήνυμα: Όλες οι Ρουμανο-πουτάνες ελατέ στην Ελλάδα. Υπάρχουν ατελείωτα κοροΐδα. Αν ο μαλάκας είναι και φραγκάτος με mercedes, βίλα στη θάλασσα και ρετιρέ και της κάνει ακριβά δώρα, η πουτάνα θα τον ανταμείψει στήνοντας του και κώλο αφού φυσικά του κάνει πολλά τσιμπούκια και πιει μπόλικα χρυσία για να πάθει ο μαλάκας μουνο-παράκρουση και μουνο-εξάρτηση και να παραδοθεί ολοκληρωτικά στο μουνί της. διότι με τον πλούσιο διανοίγεται η προοπτική ενός εξαιρετικά επωφελούς γάμου, δηλαδή η απόκτηση μόνιμου χορηγού του μουνιού της (ας θυμηθούμε την περίπτωση του Τ.Β., γνωστού μπουζούκι-αοιδού όπου όλη η οικογένεια της συζύγου του ζούσε παρασιτικά από αυτόν).

Τελευταίως παρατηρείται το φαινόμενο του επωφελούς γάμου με αποπομπή του συζύγου. Το σχεδιο είναι απλό. Η πονηρή νουνό-εκμεταλλεύτρια παντρεύεται κάποιο μαλακά του κάνει ένα παιδί και αμέσως καταθέτει αίτηση διαζυγίου όπου ζητά διατροφή για αυτήν και τα παιδία της. Απαιτεί ο σύζυγος να φύγει από το σπίτι του πατέρα του η το δικό του (ας θυμηθούμε την περίπτωση ελληνίδας πολιτικού σοσιαλίστριας που κέρδισε διατροφή 11.000 εύρο μηνιαίως από τον πλούσιο επιχειρηματία σύζυγο της και του πήρε το 300 τ.μ. διαμέρισμα).

Πολλές φορές κατηγορεί τον μαλακά για κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών της με αποτέλεσμα αν ο μαλάκας είναι δύστροπος, να οδηγηθεί στην φυλακή. (θυμάστε την περίπτωση Δουρή;) Ποίος θα πιστέψει πως μια τρυφερή, ευαίσθητη, εύθραυστη, αδύναμη γυναίκα είναι ικανή να κακοποιεί τα παιδία της, να ξυλοκόποι τον σύζυγο της και μερικές φορές να βιάζει; (ναι καλά διαβάσατε και οι γυναίκες μπορούν να βιάζουν, να κακοποιούν γέρους και ανήμπορους γενικά και να παρενοχλούν σεξουαλικά ανήλικα αγόρια. Όταν όμως βλέπετε μια γυναίκα να πιάνει το κλαράκι ενός παιδιού κανείς δεν θα την συλλάβει για παιδεραστία. για να τολμήσει να πιάσει ένας άνδρας το κλαράκι ενός μικρού παιδιού! κατευθείαν θα τον πάνε χειροπόδαρα, τον άθλιο παιδεραστή! ).
 
Διαβάζουμε στον Σιμωνίδη τον Αμοργίνο, τον ιαμβογράφο.

“Απ' την καλή γυναίκα καλλίτερο
τίποτα ούτε απ' την κακή χειρότερο άλλο”
(Κλήμης Αλεξ. Στρωματείς 6. 744)

Στό ποίημά του πού παρομοιάζει τις γυναίκες με διάφορα ζώα (Στοβαίος Fl 73. 61) διαβάζουμε:

Γιατί το μέγιστο κακό του Δία η γυναίκα.
Κι όποιος νομίζει πως κέρδος του είναι που παντρεύτηκε,
γι' αυτόν η συμφορά του ακόμη πιό μεγάλη.”

“Αυτό το μεγάλο κακό μας το έδωσε ο Δίας να το έχουμε,
και χαλκά στα πόδια μας το πέρασε άπιαστο,
γι αυτό και ο Άδης πολλούς άνδρες δέχτηκε,
για γυναίκα που 'βγαλαν μαχαίρι”

Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που παραμένει ερμητικά κλειστή. Ο πούστης άνδρας θεωρείται πως ευθύνεται για την διάλυση της οικογένειας. Ποτέ δεν κατηγορήθηκε μια λεσβία πως διέλυσε το σπίτι της για να ζήσει με την γκόμενα της. στην μποζουκο-Ελλάδα

Όταν ένας άνδρας δεν έχει γκόμενα είναι ένας ύποπτος πούστης. Όταν μια γυναίκα “βγαίνει με τις φίλες της” δεν είναι ποτέ λεσβία! Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται στους δρόμους! Έχει γεμίσει ο τόπος με λεσβίες που βγαίνουν τρείς και τέσσερις μαζί.
 
Αν τις ρωτήσετε θα σας πουν πως εξαφανίστηκαν οι άνδρες. Αν κάποιος τις πλησιάσει, θα τον προσβάλουν βάναυσα και θα τον ξαποστείλουν με την επωδό: “άντε ρε μαλακά”.
 
 
 
 



3) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

"Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πάς"
 
“Θέλω στα μπουζούκια
απόψε να με πάς,
για δικό μου κέφι
τα φράγκα να σκορπάς”
Γιώργος Μητσάκης

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε επί παραγγελία από τους μαγαζάτορες των νυχτερινών κέντρων οι οποίοι γνώριζαν πολύ καλά τις κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που επικρατούσαν στις δεκαετίες του 50 και του 60.
 
Ο άνδρας είχε τα φράγκα και η γυναίκα τον τρόπο να τον βάλει στο βρακί της. Αυτό ήταν γεγονός. Οι μαγαζάτορες των νυχτερινών κέντρων ήθελαν τα φράγκα των ανδρών γι αυτό και προέτρεπαν τις γυναίκες μέσα από τα καψουροτράγουδα που αυτοί με παραγγελίες κατασκεύαζαν να τους σπρώξουν στην άλογη σπατάλη που θα γέμιζε τα δικά τους ταμεία.
 
"Είμαι εγώ γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισα"
 
Άλλωστε μία γυναίκα θα μπορούσε με το δίκιο της να κομπάσει:

 “είμαι εγώ γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισα
 πού τους άνδρες σαν τα ζάρια τους μπεγλέρησα”

Τα καψουροτράγουδα χαρακτηρίζουν τα μέλη αυτά του ανδρικού φύλου που έχουν απολέσει τον ανδρισμό τους και έχουν γίνει υποχείρια των γυναικών.

"Λίγο–λίγο θα με συνηθίσεις"
 
Χαρακτηριστικό της κατάστασης αυτής είναι το τραγούδι «Λίγο–λίγο θα με συνηθίσεις» (Σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μουσική Απόστολου Καλδάρα με ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μιχάλη Μενιδιάτη, και την Γιώτα Λύδια):

Μ' αφήνεις τώρα που έμαθα κοντά σου
και ζω μονάχα για τον έρωτά σου
κι είμαι κομμάτι από την καρδιά σου
όχι όχι μη με παρατάς όχι όχι κι ας μη μ' αγαπάς

Μείνε μαζί μου και μη μ' αγαπήσεις
μόνο τα χάδια σου να μου χαρίσεις
και λίγο λίγο θα με συνηθίσεις
όχι όχι μη με παρατάς όχι όχι κι ας μη μ' αγαπάς

Τι θα γίνω μες στη ζωή αν ξυπνήσω ένα πρωί
και κοιτάξω την αγκαλιά μου από μέσα να λείπεις εσύ

Μείνε μαζί μου και μη μ' αγαπήσεις
μόνο τα χάδια σου να μου χαρίσεις
και λίγο λίγο θα με συνηθίσεις
όχι όχι μη με παρατάς όχι όχι κι ας μη μ' αγαπάς
 
"Στ’ Αποστόλη το κουτούκι"
 
Όταν ο φτωχός φάει την χλαπάτσα του δεν θα πάει σε ακριβά κέντρα για να ακούσει «Αρχοντο–Ρεμπέτικα» αλλά «Στ’ Αποστόλη το κουτούκι»
 
(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Ερμηνευτές: Γρηγόρης Μπιθικώτσης)

Στ’ Αποστόλη το κουτούκι
στ’ Αποστόλη το κουτούκι
στ’ Αποστόλη το κουτούκι
πήγα κι άκουσα μπουζούκι.
Και στο στενό το μαγαζί
μπήκε κι ο πόνος μου μαζί.

Κι όπως έκλαιγε το τέλι
κι όπως έκλαιγε το τέλι
κι όπως έκλαιγε το τέλι
έκλαψα κι εγώ μαζί.

Αποστόλη αδερφέ μου
Αποστόλη αδερφέ μου
Αποστόλη αδερφέ μου,
σαν πονάς τι κάνεις, πέ μου.

Πώς νταγιαντιέται ο χωρισμός
και της γυναίκας ο καημός;

Αποστόλη αδερφέ μου
Αποστόλη αδερφέ μου
Αποστόλη αδερφέ μου,
πες μου εσύ που ’σαι παθός.

Και στο στενό το μαγαζί
μπήκε κι ο πόνος μου μαζί.
Κι όπως έκλαιγε το τέλι
κι όπως έκλαιγε το τέλι
κι όπως έκλαιγε το τέλι
έκλαψα κι εγώ μαζί.

Εκεί στο τραπέζι που τα πίνει,
λείπει το ποτήρι της,
Λείπουν τα γλυκά της λόγια,
που άκουγε απ' τα χείλη της.
 
"Η θύμησή σου τη νύχτα αυτή"
 
(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Ερμηνευτές: Στέλιος Καζαντζίδης)

Η θύμησή σου τη νύχτα αυτή
Μες στην καρδιά μου, είναι καρφί

Όπου ρίξω την ματιά μου
βλέπω την σφραγίδα σου
κι αν ματώνει η καρδιά μου
ζω με την ελπίδα σου

Εύχεται στο τραγούδι:
 
Τι να σου κάνει μια καρδιά;
Μακάρι νά ΄χα δυο καρδιές
μες στην ζωή την ψεύτρα
η μια να λειώνει στις φωτιές
κι άλλη νά 'ναι πέτρα.
 
"Μακάρι να 'χα δυο καρδιές"
 
(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Αντώνης Κατινάρης
Ερμηνευτές: Γρηγόρης Μπιθικώτσης)

Μες την ζωή μου τη πεζή
και τη βασανισμένη
τι να σου κάνει μια καρδιά
κι αυτή σακατεμένη

Μακάρι να 'χα δυο καρδιές
η μια για να πονάει
κι όταν την πνίγουν οι καημοί
η άλλη να γλεντάει
 
Μπροστά στην κατάντια του αυτή και την αγαμία του ο άνδρας θα στραφεί σε ότι φορά φουστάνια, είτε είναι πλυμένο, αγράμματο. Έτσι λιγουρεύεται την «τσιγγάνα στο τσαντίρι της» ή τραγουδά για ένα «γαρύφαλο στ’ αυτί» και αναζητά «που είναι το τσαντήρι σου για να ‘ρθω να σε πάρω»

Σύντομα θα αναζητήσει τις «όμορφες στην Βαγδάτη» διότι ως γνωστόν οι τσιγγάνες που κατάγονται από την Ινδία εμφανησιακά δεν διαφέρουν από τις Ιρακινές.
 
"Όμορφες στην Βαγδάτη"
 
(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Στέλιος Χρυσίνης)

Μες την όμορφη Βαγδάτη
θα σου χτίσω ένα παλάτι
για την πλάνα ομορφιά σου
την γλυκιά την ξακουστή
να σε βλέπουν και να λένε
αχ πια πριγκίπισσα ειν‘ αυτή

Ωωωωωω φιλντισένιους αργιλέδες
και μπουζούκια με γιαρέδες
θα ‘χω για χατίρι σου
τα σεκλέτια σου να πίνεις
στ’ αργυρό ποτήρι σου

Στα βελούδα θα ξαπλώνεις
και τη φούστα σου θ’ απλώνεις
κι αραπάδες θα σου λένε
το γιαλέλι το γλυκό
και θα γέρνω εγώ κοντά σου
και γλυκά θα σε φιλώ

Ωωωωωω φιλντισένιους αργιλέδες
και μπουζούκια με γιαρέδες
θα ‘χω για χατίρι σου
τα σεκλέτια σου να πίνεις
στ’ αργυρό ποτήρι σου

Έτσι την δεκαετία του ’50 την Ελλάδα θα πλημμυρίσουν οι Μαντουβάλες και οι Συγκουάλες

Κάποτε η Ινδία κατέκτησε τους Έλληνες. Αυτή η κατάκτηση ήταν φαντασμαγορική, γεμάτη χρώματα, μουσικές και τραγούδια. Συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του '50 με μία ταινία. Είχε τίτλο "Μαγκάλα, το ρόδον των Ινδιών" (Aan). Η παγκόσμια επιτυχία αυτής της ταινίας αποτέλεσε την αφορμή να ξεκινήσει μία ευρεία εισαγωγή ταινιών από την Ινδία στην Ελλάδα. Μία ανταλλαγή που κράτησε κάπου 15 χρόνια, με τη μεγαλύτερη συχνότητα μεταξύ των ετών 1958-1962. Εκατό και πλέον ταινίες προβλήθηκαν στην Ελλάδα, όχι πάντα οι καλύτερες, με θέματα κοινωνικά, ερωτικά, ιστορικά ή μυθολογικά. Χαρακτηρίζονταν από έντονο μελοδραματισμό και εκείνο που τις έκανε ιδιαίτερα αρεστές ήταν τα άφθονα τραγούδια που περιείχαν. Τα τραγούδια στις ινδικές ταινίες δεν ερμηνευόταν από τους ίδιους τους ηθοποιούς όπως πιστευόταν, αλλά από διάσημους playback τραγουδιστές. Κορυφαίες ανάμεσα στις γυναίκες τραγουδίστριες υπήρξαν η Lata και η Shamshad Διασημότεροι μεταξύ των ανδρών ήταν ο και ο Mukesh. Οι συνθέτες που μονοπώλησαν τη μουσική επένδυση των ινδικών ταινιών ήταν ο Naushad και οι Shankar - Jaikishan.

Φωτεινά παραδείγματα εκείνων των ινδικών λαϊκών μιούζικαλ και με τεράστια εμπορική επιτυχία, υπήρξαν "Ο αλήτης της Βομβάης" (Awaara) και η θρυλική "Γη ποτισμένη με ιδρώτα" (Mother India). Χείμαρροι δακρύων χύθηκαν την εποχή εκείνη για τις πρωταγωνίστριες Ναργκίς και Μαντουμπάλα. Η επιτυχία των ινδικών έργων, είχε σαν αποτέλεσμα να επισκεφθούν την Ελλάδα διάσημες Ινδές ηθοποιοί, όπως η Ναργκίς και η Νούταν.

Εκείνο που άρεσε στους Έλληνες θεατές περισσότερο στις ινδικές ταινίες, ήταν τα τραγούδια τους. Αυτό κέντρισε το επιχειρηματικό δαιμόνιο ορισμένων ελλήνων λαϊκών συνθετών που διασκεύασαν ή αντέγραψαν ινδικά τραγούδια, και με ελληνικούς στίχους τα παρουσίασαν ως δικά τους δημιουργήματα. Με αυτόν τον τρόπο η εισβολή της Ινδίας και στην ελληνική μουσική ήταν αναπόφευκτη. Παραδόξως εκείνα τα τραγούδια που στο σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας των δεκαετιών 1950-1960 αποτελούν μικρό ποσοστό, έμειναν παρ' όλα αυτά διαχρονικά, θα λέγαμε ίσως και κλασσικά. Αποτελούν πλέον αντιπροσωπευτικά "ελληνικά" λαϊκά τραγούδια εκείνης της περιόδου.

Γνωστότερα παραδείγματα: "Αυτή η νύχτα μένει", "Καρδιά μου καημένη", "Όσο αξίζεις εσύ" κ.ά. Το όνομα της διάσημης Ινδής ηθοποιού Μαντουμπάλα έγινε θρύλος στην Ελλάδα με τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη: "Μαντουμπάλα" και "Αράπικα κορμιά".

Όμως σύντομα αυτές οι διασκευές ή αντιγραφές έγιναν αντιληπτές και τα τραγούδια εκείνα κατακεραυνώθηκαν μέσω του Τύπου με χαρακτηρισμούς όπως: Ινδοπρεπή, Ινδιάνικα, Ινδο-γυφτοειδή κατασκευάσματα κλπ. Έτσι τα ινδικά τραγούδια και η μόδα τους έληξαν άδοξα.
 
Μανουήλ Τασούλας

Προτείνονται τα βιβλία:

"Ινδοπρεπών αποκάλυψη" (Ελένη Αμπατζή - Μανουήλ Τασούλας σκδόσεις ΑΤΡΑΠΟΣ)
"Ναργκίς" (Μανουήλ Τασούλας εκδόσεις ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ)

Η μαγεία του ινδικού κινηματογράφου μέσα από τα τραγούδια που κατέκτησαν την Ελλάδα στις δεκαετίες του '50 και '60.

Συλλογή με αυθεντικές ηχογραφήσεις.
 
Τραγούδια από τις ταινίες του ινδικού κινηματογράφου
 
Τραγούδια από τις ταινίες:

AWAARA, 1951
Aan, 1952
AURAT, 1953
ANARI, 1955
CHINA TOWN, 1962
BOOT POLISH, 1954
MELA, 1948
 
Τίτλος τραγουδιού / Τίτλος ταινίας / Έτος / Μετάφραση τίτλου τραγουδιού Συνθέτης / ερμηνευτής πρωτότυπης ινδικής έκδοσης Ελληνικός τίτλος / Συνθέτης που υπογράφει την ελληνική έκδοση / Χρονολογία / Ερμηνευτής

1. ULFAT KA SAAZ
AURAT, 1953
(Συνθέστε τραγούδι της αγάπης) Sankar - Jaikishan / Lata Mangeshkar Αυτή η νύχτα μένει / Στ. Καζαντζίδης / 1959 / Στ. Καζαντζίδης
2. SAB KUCHH SIIKHA HAMNE
ANARI, 1955
(Έμαθα τα πάντα, δεν έμαθα να είμαι έξπνος) Sankar - Jaikishan / Mukesh Γύρισε κοντά μου / Β. Περπινιάδης / 1962 / Β. Περπινιάδης
3. YAMA, YAMA, YAMA
CHINA TOWN, 1962 Ravi Shankar Sharma / Asha Bhonsle - Mohammad Rafi Μου λένε να μην κλαίω / Στρ. Καμενίδης / 1963 / Μιμίκα Καζαντζή
4. DUNIAVALON SE DUUR
UJAALA, 1959
(Από τον κόσμο μακρυά) Sankar - Jaikishan / Lata Mangeshkar - Mukesh Όσο αξίζεις εσύ / Απ. Καλδάρας / 1963 / Μαν. Αγγελόπουλος
5. UNCHI UNCHI DUNIA KΙ DIVARE
NAAGIN, 1954
(Στα πανύψηλα τείχη του κόσμου) Hemant Kumaar / Lata Mangeshkar Όση γλύκα λεχουνε τα χείλη σου / Απ. Καλδάρας / 1963 / Μαν. Αγγελόπουλος
6. GAO TARANE MAN KE
AAN, 1952
(Πείτε τραγούδια της ψυχής) Naushad / Shamshad Begam - Lata Mangeshkar - Mohammad Rafi Το πικραμένο γράμμα / Μπ. Μπακάλης / 1960 / Μαν. Αγγελόπουλος
7. TERE BINA AAG YEH CHANDNI
AWAARA, 1951
(Χωρίς εσένα είναι φωτιά το φως του φεγγαριού) Sankar - Jaikishan / Lata Mangeshkar - Manna Dey Στον ουρανό και στη γη / Στ. Καζαντζίδης / 1960 / Στ. Καζαντζίδης - Μαρινέλλα
8. GHAR AAYA MERA PARDESI
AWAARA, 1951
(Γύρισε σπίτι ο ξένος μου) Sankar - Jaikishan / Lata Mangeshkar Είσαι η ζωή μου / Στ. Καζαντζίδης / 1959 / Στ. Καζαντζίδης - Μαρινέλλα
9. AAJAO TARAPT HAI ARMAN
AWAARA, 1951
(Έλα, σε ποθούν τα αισθήματά μου) Sankar - Jaikishan / Lata Mangeshkar Μαντουμπάλα, 1959 / Η επιστροφή της Μαντουμπάλα, 1964 / Ήρθα πάλι κοντά σου, 1959 / Στ. Καζαντζίδης / Στ. Καζαντζίδης - Μαρινέλλα
10. SATHI HAATH BARHANA NAYA
DAUR, 1957
(Δώσε το χέρι σου σύντροφε) O. P. Nayyar / Mohammad Rafi - Asha Bhonsle Γύρισε πάλι κοντά μου, 1962 / Πόνεσα για σένα πόνεσα, 1964 / Ο γυρισμός, 1966 / Βούλα Πάλλα / Βούλα Πάλλα
11. TUMHARE HAI TUMSE
BOOT POLISH, 1954
(Δικά σου είναι και από εσένα περιμένουν καλοσύνη) Sankar - Jaikishan / Mohammad Rafi - Asha Bhonsle Μακάρι να μάθω πως έχεις πλουτίσει / Μπ. Μπακάλης / 1962 / Πέτρος Αναγνωστάκης - Νίτσα Αντωνάτου
12. CHANDA TALE, PANKA JHALE PYAR Kl
PYAAS, 1961
(Κάτω από το φεγγάρι κουνιέται η βεντάλια) Vasant Desai / Lata Mangeshkar - Giita Datt Αγάπη τόσο όμορφη / Βούλα Πάλλα / 1964 / Βούλα Πάλλα
13. JO TUM TO RO PIYA JHANAK-JHANAK PAYAL
BAJE, 1955
(Κρίσνα, αν σπάσεις τους δεσμούς, εγώ δε θα τους σπάσω) Vasant Desai / Lata Mangeshkar Με δέρνουν χίλιοι πόνοι / Απ. Καλδάρας / 1962 / Στ. Καζαντζίδης
14. YEH ZINDAGI KE MELE
MELA, 1948
(Τα πανηγύρια της ζωής) Naushad / Mohammad Rafi Παιδί μου γύρνα πίσω / Βούλα Πάλλα / 1963 / Βούλα Πάλλα
15. Al CHAAND KAL JO AANA
DEVTA, 1956
(Φεγγάρι που θα 'ρθεις αύριο) Chitalkar Ramachandra / Lata Mangeshkar Πριν μου φύγεις γλυκιά μου / Απ. Καλδάρας / 1963 / Στ. Καζαντζίδης
 
Υπήρχαν ένα σωρό άνδρες πού καταστράφηκαν οικονομικά από τις γυναίκες ενώ άλλοι τόσοι ήταν πρόθυμοι να καταστραφούν οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, ηθικά, ή κοινωνικά για να διαπιστώσουν αν το αρπακτικό πού έπεσε επάνω τους, τους αγαπά πραγματικά.

Έτσι ακούμε τον λαϊκό βάρδο Στέλιο Καζαντζίδη σε κατάσταση απελπιστική πού είναι να τον κλαίνε και οι ρέγκες (σε στίχους Πυθαγόρα και μουσική Βασίλη Βασιλειάδη) να σπαράζει:
 
"Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου"
 
“Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου
για να δώ αν την καρδιά μου ή το χρήμα αγαπάς

Πώς θα μάθω τι ζητάς
Κι αν αλήθεια μ’ αγαπάς.

Πήρες την καρδιά μου
Πάρε τα λεφτά μου
Πάρτα και χαλάλι σου
Ξέρεις πως πονάω
Ξέρεις πως ζητάω
Μόνο την αγάπη σου.

Αμφιβάλλω και πονώ
Κι άκρη δεν μπορώ να βρώ.
 
"Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι"
 
Σύντομα όμως οι αμφιβολίες του θα γίνουν πραγματικότητα και η απελπισία του θα τον οδηγήσει να πεί (Σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και μουσική Απόστολου Καλδάρα):

“Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι, μονορούφι να το πιώ.
Είναι ο πόνος μου μεγάλος κι η φουρτούνα που περνώ.

Ήταν γλυκό το στόμα της
Μα ψεύτικη η αγάπη της
Ψεύτικη η αγάπη της
Μα ανάθεμα τα χείλη της.

Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι, να το πιώ σαν το κρασί.
Για δυό μάτια που έχω χάσει, μαύρη βλέπω την ζωή.
 
"Ποιος θα με πληροφορήσει"
 
Έτσι ο εξευτελισμένος άνδρας ρίχνει το δάκρυ κορόμηλο. Για μια στιγμή συνειδητοποιεί την κατάντια του και προσπαθεί να δικαιολογηθεί (Σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και μουσική Απόστολου Καλδάρα με ερμηνευτή τον Στέλιο Καζαντζίδη):

“Ποιος θα με πληροφορήσει ποιος μπορεί να μου το πεί
όταν ένας άνδρας κλαίει από αγάπη αν είναι ντροπή.

Όταν τα μάτια τα ανδρικά τα δείτε δακρυσμένα,
Τι έχουν και δακρύζουνε ρωτήσετε εμένα.

Για να κλαίει ένας άνδρας θα χει αιτία σοβαρή
(Το πόσο σοβαρή όμως είναι η αιτία το θέλει το εθελόδουλο του χαρακτήρα του)
Μια χαμένη αγάπη κλαίει, κλαίει μια καταστροφή.

"Όποιος με κατηγορήσει για τα δάκρυά μου αυτά,
Δεν θα έχει αγαπήσει, ούτε θα ΄χει και καρδιά.
 
"Να μ΄αγαπήσεις είναι αργά"
 
Το τραγούδι αυτό έρχεται να απαντήσει στο (Σε στίχους Πυθαγόρα και μουσική Γιώργου Κατσαρού με ερμηνεύτρια την Μαρινέλλα):

Να μ΄ αγαπήσεις είναι αργά
Και γνώμη να σου αλλάξω
Τρέξε να βρείς την μοίρα σου
Κι εγώ καιρό να κλάψω

Στο καλό καημέ μου πικρέ
Κι αγαπημένε
Και μην κλάψεις για μένα ποτέ
Οι άνδρες δεν κλαίνε, δεν κλαίνε

Κόψε τη σάπια την κλωστή
Που χρόνια μας ενώνει
Και πλάι σου και μοναχή
Ήμουνα παντα μόνη

Στο καλό καημέ μου πικρέ
Κι αγαπημένε
Και μην κλάψεις για μένα ποτέ
Οι άνδρες δεν κλαίνε, δεν κλαίνε
 
"Τι έχει και κλαίει το παιδί"

Υπάρχουν άλλοι που την κατάντια του αυτή την δικαιολογούν (Σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μουσική Σταύρου Ξαρχάκου με ερμηνεύτρια την Μελίνα Μερκούρη):

Τι έχει και κλαίει το παιδί
Κανείς δεν βγήκε για να δεί
Μα το λυπήθηκε η αυγή
Που πόνεσε τόσο πολύ.

Στο παραθύρι το κλειστό
Κλαίει το παράπονό του
Ένα παιδί που αγάπησε
Κι έμεινε μοναχό του
 
"Την αγαπούσα παραδέχομαι"
 
Το παραδέχεται πώς την αγαπούσε όμως (Σε στίχους Πυθαγόρα μουσική Ζακ Ιακωβίδη με ερμηνευτή τον Γιάννη Πάριο):

Την αγαπούσα παραδέχομαι
Ήταν το δεύτερο εγώ μου.
 
"Στα βράχια της Πειραϊκής"
 
Γι’ αυτό και πήγε στα βράχια της Πειραϊκής (Σε στίχους Πυθαγόρα μουσική Νάκη Πετρίδη με ερμηνευτή τον Στέλιο Καζαντζίδη) και ονειρεύεται πως:
Παντρεύεται με την μικρή που τον κατάντησε μπεκρή.
 
Κλαίει ο Στέλιος ο μπεκρής
Πονάει για την μοίρα του και για τον χαρακτήρα του
Και για την άπιστη μικρή που τον κατάντησε μπεκρή.
 
"Μη φεύγεις μη”

Έτσι μπορεί να οδηγηθεί στις εσχατιές της ξεφτίλας και γονατιστός να την εκλιπαρεί φωνάζοντας “Μη φεύγεις μη”

(Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Mallory-Renard
Ερμηνευτές: Γιάννης Πάριος)

Μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζω,
σαν ναυαγός στο κύμα σ' αγκαλιάζω.
Μη φεύγεις μη, χωρίς εσένα χάνομαι, το αισθάνομαι.
Δεν μπορώ, το τέλος μου είν' εδώ.

Μη φεύγεις μη, με δάκρυα στο λέω,
το λάθος μου θά 'ναι το τελευταίο.
Μη φεύγεις μη, κι αν έχω φταίξει νιώσε με
και σώσε με μια στιγμή απ' την καταστροφή.

Στον κόσμο αυτό τι θά 'χω να λέω πως υπάρχω,
δεν θά 'ναι πια δικός μου ούτε κι ο εαυτός μου,
σα νά 'μαι κυπαρίσσι, βοριάς θα με τσακίσει αν θα σε χάσω.
 
"Πετραδάκι-πετραδάκι"
 
Ο αφελής και απληροφόρητος άνδρας δεν μπορεί να καταλάβει πως μία γυναίκα δεν παντρεύεται ποτέ παρακατιανό ή και ίσο αν μπορεί να βρεί κάποιον με λεφτά. Το βέβαιο είναι πως θα περιφρονήσει ένα σπίτι που φτιάχτηκε “Πετραδάκι–Πετραδάκι”

(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Ερμηνευτές: Μιχάλης Μενιδιάτης)

Πετραδάκι-πετραδάκι
για τα σένα το ’χτισα
της αγάπης το τσαρδάκι
κι όμως δε σ’ απόχτησα.

Τα ψηλά τα σκαλοπάτια
όσες τ’ ανεβήκανε
βρήκαν πλούτη, μεγαλεία
μα καρδιά δε βρήκανε.

Για μια πλούσια αγάπη
τη δική μου πρόδωσες
και το ταπεινό τσαρδί μου
μου το περιφρόνησες.

Φλόγες άναψα ένα βράδυ
το τσαρδάκι το ’καψα
κι ύστερα πάνω στη στάχτη
μοναχός μου έκλαψα.
 
"Όταν πίνει μια γυναίκα"
 
Στα μπεκρουλιάσματα δεν πάει πίσω η γυναίκα αν και το όνομα το έχει ο άνδρας. Η γυναίκα μπεκρουλιάζει μόνη της και έτσι κανείς δεν τη βλέπει για να την κατηγορήσει
Έτσι (σε στίχους Πυθαγόρα, μουσική Βασίλη Βασιλειάδη με ερμηνεύτρια την Χαρούλα Αλεξίου):

Όταν πίνει μια γυναίκα κι όταν παραφέρεται
Μη την επαραξηγείτε πως πονάει δεν ξέρετε.

Όταν πίνει μια γυναίκα κάθε βράδυ μ’ άλλονε
Έχει ζήσει κάποιο δράμα και καημό μεγάλονε

Μού λέτε πιά να μην μεθώ γιατί δεν επιτρέπεται
Μα της καρδιάς μου τον καημό εσείε δεν τον εξέρετε.
 
"Σβήσε με κυρά μου απ’ τα τεφτέρια σου"
 
Σύντομα ο απατημένος άνδρας θα συνειδητοποιήσει πως τά έχει μπλέξει με μία διπρόσωπη και απηυδυσμένος θα πεί (Σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μουσική Αντώνη Ρεπάνη με ερμηνευτή τον Αντώνη Ρεπάνη):

Σβήσε με κυρά μου απ’ τα τεφτέρια σου
Κι άντε να ανταμώσεις ξανά τα ταίρια σου

Στα όπα – όπα σ’ είχα και σε ζηλεύανε
Να βρούνε τέτοιον άνδρα κι άλλες γυρεύανε

Δώσε την καρδιά σου σε άλλο πρόσωπο
Και μαζί του τώρα παίξε ρόλο διπρόσωπο
 
"Έχω μια υποψία που ζυγώνει"
 
Ταυτόχρονα όμως θα τον τρώει η αγωνία σπαράζοντας (σε στίχους Πυθαγόρα, μουσική Gerrato - Ferez με ερμηνευτή τον Γιάννη Πουλόπουλο):

Έχω μια υποψία που ζυγώνει σαν μπόρα
Θέλω απάντηση τώρα απ’ το άγχος να βγώ

Αν δεν είσαι αυτή που είσαι
Πως στ’ αλήθεια μ’ αγαπούσες
Μια ζωή να προσποιείσαι
Πώς μπορούσες;
Πώς μπορούσες;
 
"Δεν φταίς εσύ"
 
Σύντομα όμως θα κατανοήσει πως (Σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μουσική Απόστολου Καλδάρα με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα):

Δεν φταίς εσύ, η φαντασία μου τα φταίει
Που σ΄έπλασε όπως ήθελε αυτή

Μά ποιο είν΄ εκείνο το όνειρο που βγαίνει πάντα αλήθεια
Και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές
Και μια πληγή στα στήθια

Δεν φταίς εσύ, η φαντασία μου τα φταίει
Γι αυτό μην κλαίς που φεύγω βιαστικά
Σε μένα πιά ταιριάζει για να κλάψω
Για της καρδιάς μου τα χαμένα ιδανικά.
 
"Μάνα μου δεν σε άκουσα"
 
Η μάνα του όμως σαν γυναίκα που είναι τον προειδοποίησε έτσι όταν το κατάλαβε φώναξε “Μάνα μου δεν σε άκουσα”

(Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Γιώργος Κατσαρός
Ερμηνευτές: Γιώργος Νταλάρας)

Κάτω στο ρέμα κάτω στον ποταμό
βγαίνει τις νύχτες μια μάγισσα

Ήμουν αγόρι θλιμμένο και χλωμό
κάτω στο ρέμα κάτω στον ποταμό
ήμουν καράβι και ναυάγησα

Μάνα μου την αγάπησα μάνα μου δε σε άκουσα
μάνα μου μαυροφόρα με μάνα μου και συγχώρα με

Κάτω στο ρέμα κάτω στη ρεματιά
σαν το λαβάκι με λάβωσε

Τρέχει το αίμα μου μαύρο απ' την καρδιά
κάτω στο ρέμα κάτω στη ρεματιά
ήταν αγάπη και με σκλάβωσε

Μάνα μου την αγάπησα μάνα μου δε σε άκουσα
μάνα μου μαυροφόρα με μάνα μου και συγχώρα με
 
"Βασανιστήρια μου έκανες πολλά"
 
Κάθε περιφρονημένος, αδύναμος, αδικημένος και ανήμπορος θα ελπίσει στην “Θεία δικαιοσύνη” αγνοώντας την Αισώπεια ιστορία για την “Θεία και την ανθρώπινη δικαιοσύνη” λέγοντας “να δείς κι εσύ τι έχεις να πάθεις στον άλλο κόσμο” (Σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μουσική Σταύρου Τζουανάκου και Ερμηνευτές την Βίκυ Μοσχολιού και τον Σταύρο Τζουανάκο)

Βασανιστήρια μου έκανες πολλά
Και η αγάπη που σου είχα πήγε στράφι
Μά είναι και θεός που βλέπει από ψηλά
Και ένα-ένα στο τεφτέρι του τα γράφει.

Κι αν τσαλαπάτημα είμαι καθενός
Και μες στον βούρκο που με πέταξες κυλιέμαι
Μά είναι και θεός που βλέπει από ψηλά
Και με την σκέψη αυτή παρηγοριέμαι
 
"Δεν πιστεύω πιά γυναίκα"
 
Σύντομα λοιπόν θα πεί (σε στίχους Πυθαγόρα, και μουσική
Απόστολου Καλδάρα)

Δεν πιστεύω πιά γυναίκα γιατί έπαθα ζημιές
Οι εννιά από τις δέκα φέρνουνε καταστροφές

Κάνε μου αν θές παρέα
Μα γι’ αγάπες μη μου λές.
 
"Θα υπάρχω θές δεν θές"
 
Ή θα βαυκαλίζεται πιστεύοντας πως “θα υπάρχω θές δεν θές”

(Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Γιώργος Κατσαρός
Ερμηνευτές: Δήμητρα Γαλάνη)

Νομίζεις πως, όταν φιλήσεις άλλα χείλη,
από αγάπη σου θα γίνω κάποια φίλη.
Νομίζεις πως, όταν θα φύγεις το πρωί,
δε θα υπάρχω στη δική σου τη ζωή.

Θα υπάρχω, θες δε θες,
δεν ήταν όνειρο το χθες,
ούτε κι εγώ καμιά σκιά του δειλινού.
Ήμουν μια ζεστή καρδιά
κι αν δίπλα σου δε θα ’μαι πια,
θα ’μαι ανάμνηση και καταχνιά στο νου.

Νομίζεις πως, όταν την πόρτα μου περάσεις,
την ιστορία μας αμέσως θα ξεχάσεις.
Νομίζεις πως, έξω στο δρόμο όταν βγεις,
από την
παρουσία μου θ’ απαλλαγείς.
 
"Μ’ εκδικήθηκε"

Κάποια μέρα όμως θα περάσει μπροστά του με τον φίλο της και αυτός θα σπαράξει "Μ’ εκδικήθηκε”

(Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης
Ερμηνευτές: Τόλης Βοσκόπουλος)

Πέρασε σήμερα μπροστά μου με το φίλο της
και με κοιτάξανε και οι δυο ειρωνικά
και ενώ την έχασα και έκλαψα κι ησύχασα
άρχισα πάλι να πονάω ξαφνικά
σαν την αντίκρισα μπροστά μου
μάτωσε πάλι η καρδιά μου

Πέρασε σήμερα μπροστά μου με το φίλο της
και με κοιτάξανε και οι δυο ειρωνικά

Μ' εκδικήθηκε
ήξερε πως την αγαπούσα
και πως ακόμα τη ζητούσα
δε με λυπήθηκε
Μ' εκδικήθηκε

Σαν την αντίκρισα μπροστά μου
μάτωσε πάλι η καρδιά μου
Πέρασε σήμερα μπροστά μου με το φίλο της
και με κοιτάξανε και οι δυο ειρωνικά
 
"Ένα μαυρομάνικο μαχαίρι είναι η αγάπη σου"
 
Αφού (σε στίχους Πυθαγόρα, μουσική Απόστολου Καλδάρα με ερμηνευτή τον Στέλιο Καζαντζίδη):

Ένα μαυρομάνικο μαχαίρι είναι η αγάπη σου
Όταν το πετάς και δεν με κόβει αμολάς το δάκρυ σου
(……. )
Όμως που το πάς και τι γυρεύεις
Δεν μου ξεκαθάρισες.
 
"Κάνεις μεγάλο λάθος"
 
Μερικοί όμως άρχισαν να αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους και αρνούνται να υποκύψουν λέγοντας “Κάνεις μεγάλο λάθος”
(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Ερμηνευτές: Γιώργος Νταλάρας)

Αν θύμα σου με θεωρείς
κάνεις μεγάλο λάθος

Παρεξήγησες νομίζω που σ' αγαπώ
με φαντάστηκες παιχνίδι σου βολικό
και το πέρασες για πάθος ερωτικό
της αγάπης μου το βάθος
μα έχεις μεγάλο λάθος

Με τους πολλούς σου θαυμαστές
εμένα μη με βάζεις

Αν μαζί σου κάνω τρέλες και τ' απαιτώ
την καρδιά σου να κερδίσω μόνο ζητώ
μα αν εσύ αλλιώς το πιάνεις το θέμα αυτό
και στο νου σου άλλα βάνεις
λάθος μεγάλο κάνεις
 
"Το παρελθόν τους είναι βαρύ"
 
Ενώ συνειδητοποιούν πως “το παρελθόν τους είναι βαρύ”

(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Μπάμπης Μπακάλης
Ερμηνευτές: Βίκυ Μοσχολιού)

Αμφιβολία δεν χωρεί
Πως είχα παρελθόν βαρύ
Γι’ αυτό κι αγάπες δεν περνούσαν στο μυαλό μου
Γιατί θα ’ρχόταν η στιγμή
Με τιποτένια αφορμή
Θα μου χτυπούσες διαρκώς το παρελθόν μου

Μα εσύ κατόρθωσες ευθύς
Μες στη ζωή μου να χωθείς
Και μού ’πες χίλια παραμύθια να με πείσεις
Αφού δεν είχες την ψυχή
Και λίγη θέληση καλή
Το παρελθόν μου το καλό να συγχωρήσεις

Τραβώ τον δρόμο μου λοιπόν
Με το βαρύ μου παρελθόν
Με τις ελπίδες και τα όνειρα χαμένα
Κι αν έχεις λίγη ανθρωπιά
Πειράματα μην κάνεις πια
Πάνω σε έρημα κορμιά βασανισμένα
 
"Το τελευταίο βράδυ του"
 
Απελπισμένος πιά αποφασίζει να βάλει τέλος στη γελοία ζωή του δηλώνοντας ευθαρσώς πως είναι “Το τελευταίο βράδυ του”

(Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης
Ερμηνευτές: Σωτηρία Μπέλλου, Στέλιος Καζαντζίδης)

Το τελευταίο βράδυ μου
απόψε το περνάω
Κι όσοι με πίκραναν πολύ
τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή
Όλους τους συγχωρνάω

Όλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
Σα λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγή

Εκεί που πάω δεν περνά
το δάκρυ και ο πόνος
Τα βάσανα και οι καημοί,
εδώ θα μείνουν στη ζωή
Κι εγώ θα φύγω μόνος

Όλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
Σα λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγή

Δυο πόρτες έχει η ζωή,
άνοιξα μια και μπήκα
Σεργιάνισα ένα πρωινό,
κι ώσπου να ’ρθει το δειλινό
Από την άλλη βγήκα

Όλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
Σα λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγή
 
"Για μένα βράδιασε"
 
Αν δεν την κοπανήσει από την ζωή τότε «θα υπάρχει μόνο για να ζεί τον χωρισμό» τραγουδώντας "Για μένα βράδιασε"

(Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Γιώργος Κατσαρός
Ερμηνευτές: Γιάννης Πουλόπουλος)

Υπάρχουν σπίτια που γελούν
και άνθρωποι που τραγουδούν

Κι εγώ το πόνο μου
τον έχω δρόμο μου
και για τραγούδι μου
λιγμό και στεναγμό
Για μένα βράδυασε
ο κόσμος άδειασε
υπάρχω μόνο για να ζω
τον χωρισμό

Βλέπω γιορτές στην γειτονιά
δρόμους που παίζουν τα παιδιά

Κι εγώ στην άκρη μου
κρύβω το δάκρυ μου
και κάνω τάχα πως γελώ
πως τραγουδώ
Για μένα βράδυασε
ο κόσμος άδειασε
υπάρχω μόνο για να ζω
τον χωρισμό

"Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή"
 
Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική:
Ερμηνευτές: Τόλης Βοσκόπουλος

Στον καθρέφτη σου στολίζεσαι να φύγεις
και τα δάκρυά μου δεν σε συγκινούν
κι όπως βιαστικά το βήμα σου ανοίγεις
απ' την σκέψη μου, όσα ζήσαμε περνούν

Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή
σε μια βραδυά τα χάνω
αγαπημένη μου μορφή
όπως θα σβήνεις στην στροφή
ας ήταν να πεθάνω

Κάποιος άλλος την καταστροφή μου είδε
ποιος περίμενε πως δεν θα έχω εγώ
ούτε δύναμη να σου φωνάξω μείνε
ούτε δικαίωμα συγγνώμη να σου πω

"Ο ρόλος ο δεύτερος"
 
Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης
Ερμηνευτές: Τόλης Βοσκόπουλος

Το παιχνίδι που παίζεις εις βάρος μου
δεν ανέχομαι να συνεχίσω
την αγάπη μου την κάνω θάρρος μου
(και θα φύγω χωρίς να δακρύσω) δις

ρεφραίν

Δεν μου πάει ο ρόλος ο δεύτερος
και τον πρώτο να τοω έχει άλλος
προτιμάω να ζήσω ελεύθερος
και ας είναι ο καημός μου μεγάλος
Δεν μου πάει ο ρόλος ο δεύτερος
και τον πρώτο να τον έχει άλλος.

Μου 'χες πει πως δεν πρέπει να φαίνομαι
στη ζωή σου γλυκιά μου κυρία
μα να είμαι εγώ δεν ανέχομαι
ο κομπάρσος σε μιά ιστορία

"Οι αισθηματίες"
 
Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος
Ερμηνευτές: Στέλιος Καζαντζίδης

Σε άσχημη κατάσταση το φίλο μου τον βρήκα,
αμίλητος με βλέπει, μα στην καρδιά του μπήκα.
Τα χείλη του ήταν κίτρινα, τα μάτια του κομμένα
και έκλαψα μαζί του κι εκείνονε και μένα.

Γιατί να είμαστε κι οι δυο αισθηματίες,
γιατί να μπλέκουμε σε παλιοϊστορίες;
Αφού στον κόσμο λιγοστές είν’ οι κυρίες,
γιατί να είμαστε λοιπόν αισθηματίες;

Φίλε, δεν είμαστε άτυχοι κι αν όλα δεν μου τα ’πες,
απλούστατα κι οι δυο μας πιστέψαμε σ’ αγάπες.
Είναι η καρδιά μας ένοχη και στον γκρεμό μάς πάει,
πληγώνεται, πονάει, αλλά ξαναγαπάει.

"Πάρτε με χελιδονάκια"
 
Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Απόστολος Καλδάρας
Ερμηνευτές: Τόλης Βοσκόπουλος

Να 'χα φτερά, να 'χα καρδιά,
καρδιά να μη ραγίζει
να πέταγα κι εγώ μακριά,
που η σκέψη δε γυρίζει
που η σκέψη δε γυρίζει

Πάρτε με χελιδονάκια,
πάρτε με σταυραετοί
από τούτα τα σοκάκια
που σκλαβώθηκα γι αυτή
Δώς μου Χριστέ και Παναγιά
τη δύναμη να φύγω

Με τυραννάει μια καρδιά
και βήμα δεν ανοίγω
και βήμα δεν ανοίγω

"Πίσω από τις καλαμιές"
 
Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Γιώργος Κατσαρός
Ερμηνευτές: Μαρινέλλα

Πίσω από τις καλαμιές
ήρθες στον ύπνο μου εχτές
και με φιλούσες στα μαλλιά
και ξαναζούσα τα παλιά.

Νά ΄ταν ο πόνος μια ματιά
το δάκρυ μια σταλαματιά
να ΄ταν φτερό ο χωρισμός
να τονε πάρει ο ποταμός.
Θά ΄ταν αλήθεια κι οι στιγμές
πίσω από τις καλαμιές.

Πίσω από τις καλαμιές
σ' άνοιξα χέρια κι αγκαλιές,
κι ήσουν δικός μου ως το πρωί
αλλά με ξύπνησ΄ η ζωή.
 
"Σε συγχωρώ"
 
Σε συγχωρώ (Βοσκόπουλος)

Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Γιάννης Σπανός
Ερμηνευτές: Τόλης Βοσκόπουλος

Απόψε γύρισες και κλαις
στην αγκαλιά μου επάνω
Κι αν πίκρες μού δωσες πολλές
πώς θες αλλιώς να κάνω

Σε συγχωρώ
Τον εαυτό μου πώς μπορώ να τιμωρήσω
Σαν το νερό
τις αμαρτίες και τα λάθη σου θα πιω

Εσύ χαμήλωσε το φως
κι υπόσχεση σου δίνω
Θα σου σταθώ σαν αδερφός
σαν άνδρας θα σε κρίνω

"Τι θέλεις από μένανε"
 
Στίχοι: Πυθαγόρας
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος
Ερμηνευτές: Στέλιος Καζαντζίδης

Τι θέλεις από μένανε
και μου χτυπάς τα μεσάνυχτα;
Για μας τους δυο είναι αργά,
για σένα δεν υπάρχω πια.

Πες πως μ' είδες εχθές
στ' όνειρό σου
όνειρο μέσα στα πολλά.
Πες πως ήμουνα ένας γνωστός σου
μέσ' στο πλήθος που κυλά.
Ο παλιός, ο καλός άνθρωπός σου
τώρα δεν υπάρχει πια.

Τι θέλεις από μένανε
και μου ξυπνάς πάλι τα παλιά;
Δεν έχω χείλια για φιλιά
και δάκρυα για να κλάψω πια.

Πες πως μ' είδες...
 
 


 
 
4) ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ Β'
 
Επιστρέφοντας στην χρηματοοικονομική ανάλυση..... όλα τα πουτανάκια που μετέχουν σ' αυτό το άθλιο μουνοπάζαρο μετοχοποιούν το κεφάλαιο τους (μουνί, κώλος, βυζιά, στόμα, πρόσωπο) και εισάγονται ως μουνώνυμες εταιρείες στο μουνοχρηματιστήριο. Όσο μεγαλώνει η ζήτηση του μουνιού, αυξάνεται η τιμή του στην μουνοαγορά και η εταιρεία αυξάνει τα κέρδη της. Τότε ανεβαίνει και η μετοχή της εταιρείας στο μουνοχρηματιστήριο. Η διαφορά εν σχέση προς το χρηματιστήριο της Σοφοκλέους έγκειται στο ότι όσοι αγοράζουν μουνομετοχές δεν αποκτούν δικαίωμα μεριδίου επί των κερδών της επιχειρήσεως παρά μόνο μια βεβαίωση που αναγράφει "συγχαρητήρια, γαμήσατε το τάδε μουνί". Οι μαλακές μέτοχοι τριγυρίζουν περήφανοι και περιχαρείς στους φίλους τους επιδεικνύοντας τις "πολύτιμες" μετοχές-φούσκες (των αντιστοιχών μουνοεταιρειών) που "επιβεβαιώνουν" το πόσο "μάγκες" και "γαμιάδες" είναι, αγνοώντας πως ο καθένας μπορεί να είναι “άνδρας” κάτω από τα σεντόνια. Και ενώ αυτοί οι άξιοι βασανιστικού θανάτου (πνιγμός μέσα σε πισίνα με κολπικά υγρά) μαλακές σπαταλούν τεραστία ποσά (αναλογικά προς το εισόδημα τους) για να αγοράσουν τις μουνομετοχές-"φούσκες", την ίδια ώρα τα άχρηστα σκατόψυχα πουτανάκια αποταμιεύουν, πλουτίζουν και ευημερούν δια της εμπορικής αξιοποιήσεως του μουνιού τους. Αυτή είναι η αηδιαστική νέο-ψευδοελληνική πραγματικότητα. Αυτό είναι το εμετικό κατάντημα των σκατιάρηδων ψευδοελλήνων.
 
Προς τους ελάχιστους έλληνες άνδρες που έχουν απομείνει:
 
Κατεδαφίστε το μουνοχρηματιστήριο και πυρπολήστε την κωλοτρυπίδα όλων των μονώνυμων εταιρειών που θα βρεθούν μπροστά σας.

Ξεφτιλίστε όλους τους μουνόδουλους χατζή-έλληνες που θα βρεθούν μπροστά σας.
 
Διαδώστε το μανιφέστο αυτό της απελευθέρωσης.

Λευτεριά στον έλληνα υπόδουλο της συνωμοσίας της πουτάνας Μαγδαληνής.
 
Σύνθημα μας:
 
Ούτε δραχμή για το μουνί.
 
Θάνατος στην αιδοιοκρατία και την υποδούλωση της φασιστο-φεμινιστικής “ισότητας”.
 
Εδώ και τώρα ισότητα στον καταπιεσμένο, αδικημένο και δαρμένο άνδρα.
 
 





5) Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ
 
Υπάρχουν όμως ελπίδες να βγει ο άνδρας από την παγίδα πού έχει πέσει;

Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο έργο του “Το ημέρωμα της στρίγγλας” (Τhe Taming of the shrew) γράφει: “Ο πιο ταλαίπωρος άνδρας μπορεί να ημερώσει την πιο στριμμένη στρίγγλα”.

Πρέπει πρώτα να πάρουμε τα αγόρια μας από τα χέρια των γυναικών. Οι πρόγονοί μας γνωρίζανε πολύ καλά. Μόλις το παιδί γινόταν πέντε ετών το εμπιστεύονταν στον άνδρα παιδαγωγό, για να τον εκπαιδεύσει στον πόλεμο. Δεν το γράφανε σε ειρηνιστική οργάνωση. Ο πόλεμος είναι η ουσία του άνδρα. Ο ανταγωνισμός, η σύγκρουση, το στάδιο, το βραβείο, ο κότυνος. Δεν είναι ο στυλίστας, ο κομμωτής, ο μακιγιέρ. Αυτές είναι δουλειές για πούστηδες.

Γι' αυτό και βλέπουμε τους Έλληνες να ασχολούνται με το κυνήγι, με το ποδόσφαιρο, με τις επιχειρήσεις. Όλα αυτά είναι υποκατάστατα του πολέμου.

Πάρτε τα παιδιά σας από τις ηλίθιες δασκάλες.
 
Μην αφήνετε τα αγόρια σας στην ολέθρια επίδρασή τους που αργά ή γρήγορα θα τα κάνουν όλα ομοφυλόφιλα.
 
Εκπαιδεύστε τα, σκληραγωγήστε τα.
 
Μάθετέ τους να επιβιώνουν.
 
Διδάξτε τα μόνοι σας.
 
Το εκπαιδευτικό σύστημα μας έχει κάνει όλους αποβλακωμένους Γενίτσαρους.
 
Σώστε τα από τις βλακείες πού τους διδάσκουν.
 

 



 


 
6) ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ

Καθένας από εμάς έχει κάνει λάθη στις σχέσεις του με τις γυναίκες.

Όλοι μας έχουμε εξαπατηθεί και θαμπωθεί από την εξωτερική εμφάνιση.

Μετατραπήκαμε σε ανόητους που φίλησαν τα πόδια γυναικών που τους μεταχειρίστηκαν σαν σκουπίδια.

Σπαταλήσαμε ώρες ολόκληρες αλλά και μικρές περιουσίες κυνηγώντας γυναίκες που μας είπαν ψέματα και μας χρησιμοποίησαν με τον πιο αδίστακτο και αναίσχυντο τρόπο.

Μάθαμε όμως από την εμπειρία μας;

Όχι. Κάθε φορά πιστεύουμε πώς θα είναι διαφορετικά.

Πιστεύουμε πως αν απλά προσπαθήσουμε περισσότερο ή συμπεριφερθούμε διαφορετικά το αποτέλεσμα θα αλλάξει.

Λοιπόν μην αυταπατάσθε.

Δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αν συνεχίσετε να κυνηγάτε το ίδιο είδος γυναικών τότε θα δείτε την καρδιά σας να σπάζει σε χίλια κομμάτια, ξανά και ξανά.

Γίνετε προσεκτικοί και μελετήστε τον παρακάτω κατάλογο γυναικών και θα βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στην θεραπεία και την αποφυγή των συνηθισμένων λαθών.

1. Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ

Η γυναίκα αυτή ισχυρίζεται πως όλα τα κακά της κοινωνίας οφείλονται στους άνδρες και το καλλίτερο που μπορεί να κάνει ένας άνδρας για να βελτιώσει τον εαυτό του είναι να κόψει τους όρχεις του και να δημιουργήσει ένα ζεύγος ωοθηκών. Πιστεύει πως οι γυναίκες είναι αγγελικά όντα πού θα μετέτρεπαν τον κόσμο σε μία χρυσή ουτοπία αν τους το επέτρεπε η άτεγκτη πατριαρχία.

Όποια γυναίκα πιστεύει σε αυτούς τους παραλογισμούς ζει σ' έναν φανταστικό κόσμο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταχειριστεί έναν άνδρα με τρόπο που δεν θα επέτρεπε η ίδια να την μεταχειριστεί κανείς. Μπορείτε να την αναγνωρίσετε εύκολα από την διαρκή επανάληψη φράσεων όπως:

«Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια», ή
«Όλοι οι άνδρες είναι φαλλοκράτες», ή
«Όλοι οι άνδρες σκέπτονται με το πέος τους».

2. Η ΧΡΥΣΟΘΗΡΑΣ

Έχει βγει προς αναζήτηση των χρημάτων σας – καθαρά και ξάστερα.

Αναζητά έναν άνδρα να της χρηματοδοτήσει ολόκληρη την ζωή της επειδή απλώς και μόνο είναι γυναίκα.

Γι αυτήν ένας άνδρας πρέπει να πληρώνει τα ποτά, τα γεύματα, τα ταξίδια, τα λουλούδια, και τα κοσμήματα, ενώ η ίδια δεν αισθάνεται απολύτως καμία ενοχή ή υποχρέωση να ανταποδώσει.

Αν είστε ο τύπος που επιδιώκει, δηλαδή ο άνθρωπος μας τα πολλά λεφτά, τότε θα σας κολακέψει για το ακριβό ρολόι πού φοράτε, και θα σας κάνει λεπτομερή ανάκριση θέλοντας να μάθει που ζείτε, τι αυτοκίνητο οδηγάτε κλπ.

Δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια καλογυαλισμένη πόρνη.

Πιστεύει πως το αιδοίο της είναι φτιαγμένο από χρυσό και αξίζει εκατομμύρια ευρώ.

Είναι η απληστία προσωποποιημένη.

Αφού δεν ενδιαφέρεται για τα αισθήματα των άλλων το μόνο της ενδιαφέρον είναι να πάρει αυτό που θέλει.

Μην εξαπατάσθε καθόλου.

Θα σας εγκαταλείψει την επόμενη στιγμή που θα διαπιστώσει πώς τα χρήματα που εισπράττει από εσάς δεν καλύπτουν τις ανάγκες της.

Κάποια επιφανειακώς πολύ «καλά» κορίτσια είναι τα πιο άπληστα από όλα.

Άσχετα από την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, γυρίστε την πλάτη σας και βάλτε το στα πόδια.

Θέλετε πραγματικά μία γυναίκα που το μόνο που την διεγείρει σ' εσάς είναι το πορτοφόλι σας;

3. Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ

Η γυναίκα αυτή ζει στον φανταστικό κόσμο των κινηματογραφικών ταινιών και των ρομαντικών μυθιστορημάτων.

Κάθε βράδυ επιστρέφει μόνη στο σπίτι της για να αφιερώσει ώρες κοιτάζοντας περιοδικά για νύφες και ονειρεύεται πως από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστεί ο γοητευτικός πρίγκιπας πάνω στο λευκό του άλογο, θα την σηκώσει ψηλά και θα της προσφέρει για την υπόλοιπη ζωή της μια διαβίωση χωρίς προβλήματα.

Οι γυναίκες αυτές είναι προϊόντα των γονέων τους και της οικογένειάς τους που τις δίδαξαν πως είναι πριγκίπισσες και δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για την πραγματική ζωή, λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν, για το μαγείρευμα ή το καθάρισμα της τουαλέτας.

Η δεσποινίς ρομαντική περιμένει από εσάς να την φροντίσετε. Θα είναι αποτυχία στο κρεβάτι και μέσα σε μία νύχτα θα μετατραπεί σε στρίγγλα. Βάλτε το στα πόδια.

4. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΑΠΑΤΗΛΗ

Η γυναίκα αυτή σχετίζεται στενά με τη δεσποινίδα ρομαντική αλλά με την σκοτεινή της πλευρά. Συνήθως είναι μία «πληγωμένη», κάποια που απατήθηκε σε μία προηγούμενη σχέση της κι έτσι υποσυνείδητα αποφεύγει ή υπονομεύει νέες σχέσεις στο παρόν.

Η σχέση σας μαζί της θα σας οδηγήσει στην ύψιστη απόγνωση αφού στην αρχή θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για σας, πολύ γρήγορα όμως θα το βάλλει στα πόδια και τότε θα επαναλάβει τον κύκλο ξανά και ξανά.

Είναι η βασίλισσα των συγκεχυμένων μηνυμάτων.

Θα σας φλερτάρει και θα βγεί μαζί σας. Δεν θα περάσετε όμως ποτέ το φιλικό στάδιο.

Θα ακούσετε ένα εκατομμύριο δικαιολογίες που είναι όλες υπολογισμένες για να εξαπατήσουν τον εαυτό της και να πεισθεί πως δεν έχει χρόνο για μία σχέση. Θα είναι πονοκέφαλος για σας. Μην εμπλακείτε μαζί της.

5. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΘΥΜΩΜΕΝΗ

Όπως η δεσποινίς φεμινίστρια έτσι και η δεσποινίς θυμωμένη, δεν συμπαθεί στην πραγματικότητα τους άνδρες.

Περιφρονεί το ανδρικό φύλο και τονίζει όλα τα σφάλματα και τις πράξεις των ανδρών που συνάντησε.

Γι αυτήν δεν υπάρχει καλός άνδρας.

Όλοι είναι αποβράσματα, δειλοί και γουρούνια.

Πολλές από τις γυναίκες αυτές έχουν μία κρυμμένη οργή εναντίον των ανδρών που μπορεί να εκραγεί σαν ηφαίστειο ανά πάσα στιγμή.

Αν δεν σας αρέσει το δράμα και τα ουρλιαχτά, μείνετε μακριά.

6. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ

Η γυναίκα αυτή στην αρχή φαίνεται υπέροχη γιατί είναι πάρα πολύ ευγενική, φροντίζει τον άνδρα, και του φέρεται καλά.

Δεν θα πάρει πολύ χρόνο όμως για να εμφανιστεί η ανασφάλειά της.

Πολύ σύντομα θα σας τηλεφωνεί δέκα φορές τη μέρα για να σας ρωτήσει «πού πάει η σχέση σας», ή επειδή απλά «θέλει να ακούσει την φωνή σας».

Επιζητά την διαρκή επιβεβαίωση πως είναι ελκυστική και ανησυχεί διαρκώς για το κέικ-άπ της, τα μαλλιά της και την γραμμή των ρούχων της. Αγωνιά κάθε στιγμή μήπως την εγκαταλείψετε για κάποια «καλύτερη».

Από αυτού του είδους την γυναίκα πρέπει να φύγετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

7. Η ΣΚΥΛΑ

Τα άτομα αυτά είναι τα πιο δυσάρεστα ολόκληρου του γυναικείου κόσμου.

Συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους άσχημα, νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και δεν ενδιαφέρονται παρά μόνον να βλάψουν τους γύρω τους.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτού του είδους ταυτίζονται με την «δεσποινίς παίρνω».

Συνήθως είναι όμορφες και καλοντυμένες.

Μπορείτε όμως εύκολα να τις αναγνωρίσετε από το συνοφρυωμένο τους πρόσωπο όταν περνούν με ύφος αυτοκρατορικό από μπροστά σας.

Βάλτε το στα πόδια.

8. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΓΩ

Πρόκειται για μία στενή συγγενή της δεσποινίδος σκύλας η οποία είναι ολοκληρωτικά επικεντρωμένη στον εαυτό της.

Θέλει να είναι το διαρκές κέντρο της προσοχής, άσχετα με το που πάει και τι κάνει.

Είναι ένα εγωιστικό, ναρκισσιστικό τέρας πού μεγάλωσε ως το «μικρό κοριτσάκι του μπαμπά» και περιμένει να της συμπεριφερθείτε το ίδιο και εσείς.

Εκτός και αν σας αρέσουν τα κακομαθημένα παλιόπαιδα, φύγετε – φύγετε μακριά.

9. Η ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ

Είτε χτυπά το βιολογικό της ρολόι, είτε θεωρεί πως είστε ο τελευταίος άνδρας που θα πέσει στην παγίδα της, η δεσποινίς απεγνωσμένη θέλει να σας παντρευτεί ΤΩΡΑ!

Δεν την ενδιαφέρει ποιος είναι ο άνδρας ή τι δουλειά κάνει.

Όσο αυτός έχει πέος, αυτή μπορεί να τον σύρει στην εκκλησία.

Προστατευθείτε από αυτήν.

10. Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ

Είναι ιδιοφυΐα στο να εξαπατά τους άνδρες.

Θα σας πεί ακριβώς αυτό πού θέλετε να ακούσετε, μέχρι που να σας παγιδεύσει σε μία σχέση ή να σας παντρευτεί…..και τότε η αλήθεια αποκαλύπτεται!

Μέσα σε μία νύχτα το γλυκό σας κορίτσι μετατρέπεται σε μία απαιτητική, άπληστη μέγαιρα που θα σας οδηγήσει σε υποταγή αν δεν την διώξετε.

11. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Μπορείτε να την εντοπίσετε από ένα χιλιόμετρο μακριά, επειδή φλερτάρει με οτιδήποτε φοράει παντελόνια και επιβεβαιώνει την σεξουαλικότητά της.

Της αρέσει να διεγείρει σεξουαλικά τους άνδρες, όπως τα άνθη τις μέλισσες. Δεν μπορείτε να την εμπιστευτείτε επειδή την ενδιαφέρει η ανδρική προσοχή και αν κάτι καλλίτερο εμφανιστεί στον ορίζοντα θα σας εγκαταλείψει με μιάς.

Παραμείνετε μόνον αν σας αρέσει η διακόσμηση στο μέτωπό σας.

12. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Είναι ύπουλα κακιά και θα προσπαθήσει να κατευθύνει κάθε φάση της ζωής σας.

Θα σας πει τι να φορέσετε, πού να πάτε, σε ποιόν να μιλήσετε, τι φίλους να έχετε, τι να φάτε – τα πάντα.

Εάν αντισταθείτε θα σας κόψει το σεξ, θα κλάψει, θα ουρλιάξει και θα χρησιμοποιήσει κάθε παραπλανητική γυναικεία τακτική μέχρι να υποκύψετε στις απαιτήσεις της.

13. Η ΒΔΕΛΛΑ

Ο τύπος αυτός της γυναίκας θέλει να ξοδεύετε κάθε στιγμή της ζωής σας μαζί της και αρνείται να σας επιτρέψει να βγείτε με τους φίλους σας ή με οποιονδήποτε άλλον.

Εάν της προτείνετε να βγει με τις φίλες της την ώρα πού εσείς θα βλέπετε μαζί με τους φίλους σας τον ποδοσφαιρικό αγώνα, είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε μία δίωρη διαμάχη κατά την οποία θα σας ρωτήσει χίλιες φορές εάν την αγαπάτε.

Θα σας τονίσουμε εδώ πως όταν δεν υπάρχει ανεξαρτησία στην σχέση, τότε αυτή δεν θα κρατήσει, εκτός φυσικά και αν είσαστε εξαρτημένος και στην περίπτωση αυτή είναι ο τύπος που σας αξίζει.

14. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Είτε είστε με φίλους, την οικογένεια ή με κάποιον συγγενή, αυτή πάντα θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής.

Για να το πετύχει αυτό θα χρησιμοποιήσει μία ή περισσότερες τεχνικές: Θα μιλά εξαιρετικά μεγαλόφωνα, θα χειρονομεί, θα λέει απίστευτες ιστορίες απλά για να τραβήξει την προσοχή των άλλων ή θα φορά υπερβολικά προκλητικά ρούχα.

Αν και ο τύπος αυτός της γυναίκας είναι εξοντωτικός κάποιοι άνδρες θεωρούν πως αυτό είναι προσωπικότητα και τους αρέσει. Να είστε βέβαιοι πως μπορείτε να το χειριστείτε εάν θέλετε να εμπλακείτε.

15. Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ

Εάν σας φτιάχνει διαρκώς τα μαλλιά, σας σιάζει το πουκάμισο ή ενδιαφέρεται για την γενικότερη εμφάνισή σας, τότε είστε θύμα της.

Αν και μπορεί να έχει καλές προθέσεις και να είναι θαυμάσια σε πολλούς τομείς, τα μητρικά της αισθήματα θα σας στρέψουν μακριά.

Μπορεί όμως να μην είναι μία χαμένη υπόθεση εάν την βοηθήσετε να το καταλάβει αυτό και να την διδάξετε να μην παίζει τον ρόλο της μητέρας σας.

Αν όμως της μιλήσετε γι αυτό και αυτή επιμένει να φτύνει το μαντήλι για να βγάλει έναν λεκέ από το πρόσωπό σας, τότε πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους.

16. Η ΦΛΥΑΡΗ

Η δεσποινίδα αυτή μιλά ασταμάτητα για ότι της κατέβει στο κεφάλι, ασχέτως αν είναι σημαντικό ή όχι. Θα σας τρελάνει με τους ατέλειωτους μονολόγους της για οτιδήποτε ασήμαντο ή σημαντικό. Το πιο αγαπημένο της θέμα είναι ο εαυτός της.

Εάν καταφέρετε να την υποφέρετε να μιλά για δύο ώρες για τα καινούργια παπούτσια που θέλει να αγοράσει ή για τον πόνο πού έχει στην πλάτη, τότε έχετε αποδείξει πως μπορείτε να επιβιώσετε.

Καλύτερα όμως θα ήταν να το διαλύσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται πριν χάσετε το μυαλό σας.

17. Η ΚΛΑΨΙΑΡΑ

Πρόκειται για ένα υπερσυναισθηματικό άτομο που βάζει τα κλάματα όταν συμβαίνει κάτι κακό.

Μπορεί να αρχίσει να ουρλιάζει και να κλαίει επειδή απλά δεν μπορεί να βρει για το πορτοφόλι της μια τσάντα που να ταιριάζει.

Προφανώς παρόμοιες καταστάσεις συμβαίνουν συνεχώς.

Εάν την βλέπετε διαρκώς μ ένα κουτί χαρτομάντιλα να κλαίει για ασήμαντο λόγο, τότε είναι καιρός να την εγκαταλείψετε.

18. Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΚΟΥΚΛΑ

Αν και είναι όμορφη και έχει καυτό σώμα, οι συζητήσεις σας μαζί της δεν σας “διεγείρουν”.

Εάν κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της θέλετε να της πείτε να μην το κάνει και απλώς να χαμογελά, και να κουνά το κεφάλι, τότε πιθανόν να έχετε πέσει σε αυτόν τον γυναικείο τύπο.

Πολλοί άνδρες καλωσορίζουν μία ευκαιρία να εμπλακούν με μία τέτοια γυναίκα για λίγο καιρό, αφού δεν τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν φιλοσοφικές συζητήσεις μαζί της.

Όταν όμως πρόκειται για μία σοβαρή σχέση, τότε σίγουρα θα χάσετε γρήγορα το ενδιαφέρον σας.

19. Η ΚΑΒΓΑΤΖΟΥ

Αγαπημένη της ασχολία είναι να διαπληκτίζεται για τα πάντα.

Έχει γίνει ειδήμων στην δημιουργία αναστάτωσης και να σας υπενθυμίζει παλαιότερες διαμάχες σας, που είναι άσχετες με το θέμα για το οποίο διαπληκτίζεστε τώρα.

Όσο περισσότερο προσπαθείτε να της πείτε πως έχει χάσει τα λογικά της, τόσο περισσότερο θα εξοργίζεται.

Μπορεί μάλιστα να προσπαθήσει να σας κάνει να αισθανθείτε ενοχή για οτιδήποτε κάνετε, ακόμη και αν δεν έχετε κανένα έλεγχο σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις.

Αν βρίσκεστε σε ένταση κάθε φορά πού βρίσκεστε μαζί της, είναι προφανές πως αυτό υπονομεύει την προσπάθειά σας να έχετε οποιαδήποτε σχέση μαζί της.

Εάν σχετισθήκατε με μία τέτοια γυναίκα χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει, τώρα είναι η ώρα για να τρέξετε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

20. Η ΑΠΙΣΤΗ

Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών που εξαπατούν.

Ο πρώτος τύπος γυναίκας θα σας περιγράψει την ιστορία της απιστίας της από την πρώτη σας συνάντηση και θα είναι υπερήφανη.

Αυτή η γυναίκα αποκαλύπτεται από μόνη της και έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα.

Ο δεύτερος τύπος αφορά μία γυναίκα που είναι πολύ πιο ύπουλη.

Σας εξαπατά χωρίς να το παραδέχεται, ακόμη και αν το αποκαλύψετε.

Στην περίπτωση αυτή ο μόνος τρόπος για να μάθετε την αλήθεια είναι να ρωτήσετε κάποιον που την γνωρίζει καλά και τον οποίο μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Αν δεν έχετε τρόπο να το ανακαλύψετε και έχετε αμφιβολίες, τότε απαλλαγείτε από αυτήν.

Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο μίας καλής σχέσης.

21. Η ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑ

Επηρεασμένη από γυναικεία περιοδικά πού μιλούν για δυναμικές γυναίκες, πιστεύει πως η εξέταση των ούρων και το σφράγισμα των δοντιών ή η άνοδός της στο Δημόσιο στην θέση του προϊσταμένου (πάντοτε βέβαια με την σωστή κομματική στήριξη) θεωρείται «σταδιοδρομία».

Αν έχει παιδί θα το παραμελήσει, αν έχει σύζυγο θα τον αγνοήσει, και τον συνάδελφο θα τον τσαλαπατήσει.

Στον δρόμο για την κατάκτηση της πολυπόθητης θέσης θα επιστρατεύσει κάθε μέσον που έχει στην διάθεσή της.

Θα αφήσει σεξουαλικά υπονοούμενα στους κλειδοκράτορες της σταδιοδρομίας της, θα χρησιμοποιήσει όποια γοητεία διαθέτει, θα υπονομεύσει όποιους βρίσκονται στον δρόμο της αφήνοντας κακόβουλες φήμες, θα χαφιεδίσει, θα πει ψέματα.

Όταν βρεθεί στον δρόμο σας, να ξέρετε πώς η θέση σας δεν είναι πια ασφαλής. Η υποβάθμιση, η μετάθεση ή η απόλυση είναι αυτό που πρέπει να περιμένετε.

Πολεμήστε την ανελέητα και μην παρασυρθείτε από τις διαβεβαιώσεις της πως «είναι μια καλή σας φίλη».

Είναι ο χειρότερος εχθρός σας, ο πιο ύπουλος και ο πιο αδίστακτος.

Ως σύζυγος θα αναλάβετε όλους τους ρόλους στο σπίτι και αντίο οικογενειακή γαλήνη.


 
 
 


7) ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μην μας πείτε πως δεν σας προειδοποιήσαμε.

Αυτές είναι μερικές από τις χειρότερες περιπτώσεις κακών γυναικών.

Προφανώς υπάρχουν και κάποιες καλές γυναίκες που έχουν κάποιο ποσοστό από τα αρνητικά αυτά χαρακτηριστικά.

Πρέπει όμως να βρίσκεστε σε εγρήγορση για να τις εντοπίσετε.

Εάν τώρα μπλεχτείτε με κάποια από αυτές τις γυναίκες, τότε θα φταίτε μόνον εσείς.

 


 

 
 



8) ΕΠΙΛΟΓΟΣ [ Πα.Συ.Α. ]

Οι άνδρες του Πα.Συ.Α. προσθέτουν τα εξής:

Οι άνω γυναίκες χαρακτηρίζονται περισσότερο ως γυναικοειδή παρά ως γυναίκες ενώ οι άνω περιγραφόμενοι υποδουλομένοι άνδρες από ένα σημείο και μετά χαρακτηρίζονται ως ανδροειδή παρά ως άνδρες.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ !!!

Αναζητήστε τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που δεν έχουν αλλοτριωθεί από τα Μ.Μ.Ε. και από τον φεμινισμό και κάντε μόνο με αυτές οικογένεια.

Δώστε σημασία μόνον στις γυναίκες που δίνουν προτεραιότητα στον έρωτα και στην αγάπη και στα πατροπαράδοτα ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ήθη και έθιμα.

Προσπαθήστε να διακρίνετε σε βάθος τα κίνητρά τους πριν κάνετε παιδιά μαζί τους.

Συμβουλευθείτε γεροντότερους άνδρες που τους εκτιμάτε για την σοφία τους.

Νουθετήστε τα αγόρια σας και τα κορίτσια σας,
τα μεν κορίτσια για να μην καταντήσουν σαν τα άνω περιγραφόμενα γυναικοειδή,
τα δε αγόρια για να μην υποδουλωθούν σε παρόμοια γυναικοειδή και γίνουν ανδροειδή και ανδρείκελα.

Στείλτε μας σε e-mail δικές σας περιπτώσεις ή περιπτώσεις άλλων που γνωρίζετε για να τις δημοσιεύσουμε.

Στείλτε μας e-mail για να αγωνιστούμε από κοινού για το γενικό καλό της Πατρίδος μας.
 



Έλληνες Γρηγορείτε (!)


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου